2010 09 30


Ligger i sängen, längtar efter min Simon där hemma! Bara 82 dagar kvar! Sen blire massvis med pussande ♥

Dagen har varit bra förövrigt, åkte ju till piccadilly me louise och eva, och imon åker louise hem me får hoppas på att hon kommer tillbaka så snart som möjligt :) vi knallade runt där idag som galna turister haha, men kul var det!!! Kom in på ett ställe som heter funland, en storspel hall me massvis av skojj. Väckte upp lite minnen av att jag hade varit där tidigare - ohja visst hade jag! För 2-3 årsen med mamma ♥

Sen runt 15 tiden bare hemmåt för jobb i ett litet tag

Här är lite bilder sen idag:



2010 09 30


Hejhej! Idag skiner solen här i London, så det blir ett besök till piccadilly circus ett ställe för mig! Ska åka dit me Louise som kommer åka hem till Sverige i morgon :/ trisst trisst, så blir ju att göra något kul sista dagen tänkte vi! Med 5pund (=55kr typ) i plåntan drar jag mig in till centrala! skulle ju inte ha något emot mer pengar va! haha
men imon äre fredag = lön!!

dags att dra, hörs sen ! jag lovar o ta bilder ille;)

2010 09 29


jaha, blev att eva kom förbi en stund förrut men de var inte länge vi bestämde oss att ta en låång promenad, så knallade till wandsworth park! sen blev det jobb i  ca: en timme sen sluta jag! inget vidare kul vill ha mer o göra haha!

sen är det en sånn lättnad me en sak nu som jag inte skriver här, handlar om sammma sak som igår!;) känns så skönt och lättsammt! tack mamma, mormor, simon, madde & några andra som vet va de handlar om ni hjälper mig verkligen! STOR PUSS TILL ER!!!! (kanske lite kyssar till simon ;)

har skypat me min bästavänn Madde för första gången under den tiden jag varit här haha, sjukt va vi varit dåliga me de? har ju bara snackat på msn o tele så underbart o se henne i camen :)) så blev myckeet skvaller o skratt underbart att ha en vänn som henne, saknar henne bara sjukt mycket 
puss på dig min bästa ♥♥♥


2010 09 29

dagen började med idol! 3 avsnitt , och nu ger jag mig in i matchen me att skriva ett bloggis inlägg på min söndriga dator! ger inte upp bloggandet sKa pallla med minst ett varje dag! pratat med mamma idag, om inget-som-man-ska-skriva-på-bloggen-prat! höhöh, men känns lite bra iaf detta att jag har det som ett val

idag ska jag plockaaaa upp A in tha schoool 4pm sååå va gåre att hitta på tills dess?? aja sånt som återstår att se, jag har iaf strykt  det  som jag skulle !! nice

men blir maybe ett inlägg sen pusssss
slänger upp en bild i från min sommar i underbara LONDON


2010 09 28


datorn funkar inte som den ska än, men skiter i de och gör ett blogg inlägg!
berättar lite om helgen och dagarna som vart, men de blir kort eftersom jag får panik på att mitt tangentbort inte funkar och ite så kul att använda "ctrl+ c & ctrl + v" hela tiden me här kommer en snabbis:

fredags: utgång i clapham me Martina + några
lördag: ikea i croydon me frida, martina & linnea! efter det bio me frida "the hole" skit läskig film me ändå helt godkännd, frida sov hos mig sen efter den
söndag: låg i sängen typ hela dagen, sen kom martina och vi såg film
igår: sängen + jobb 17-19
idag: städa lite, sen mötte upp louise på pizza express sen knalla vi runt i wandsworth common tills jag plocka upp A och tog henne till tennisen vid 17, sluta jobba 19,30 blev skype med mamma har pratat lite och så sen skype me älskling nu ♥

nu blire att kolla ett avsnitt av favvvo serien life unexpected



2010 09 26

min data har fått något släpp eller något liknande , går inte skriva vissa bokstavstangenter ,inte någon aning vaarför så detta blogg inlägget kommer ta 10000 år att skriva roooligt då!!! vet inte va som hänt  har ju inte spillt något på det heller funka ena dagen andra inte

Inget är spillt på datorn. Det som är konstigt är att det bara är vissa tangenter som strular, vet inte exakt hur många, men kanske några stycken.

Musplatta som sitter nedanför tangenterna fungerar utmärkt. och vissa andra tangenter med ingen aning om va jag sKa göra

vill hem till sverige och lämna in sKiten på media marKet där jag Köpte den och sen gråta lite i simon's famn

Kul att detta lilla blogginlägget tog 25 min o sKriva

tur att ctrl + c & ctrl + v funKar såå jag har använt mig av det hela inlägget

hjääääääälp miiiiig!!!!


Inget är spillt på datorn. Det som är konstigt är att det bara är vissa tangenter som strular, vet inte exakt hur många, men kanske stycken.

Musen är en platta som sitter nedanför tangenterna och den fungerar utmärkt.

2010 09 24


Ligger i sängen har kollat idol och life expected. Sen har jag även sökt några mer jobb fast dom jobb på gumtree. (y) det ni! ett jobb var på en tiding journalist/fotograf. man har ju lite erfarenhet så why not? eller det stod att dom helst ville ha flytande spansktalande, men men gör ett försök skadar ju inte,

Nu har de gått tvåveckor, som jag bara har inte haft något att göra. Im so bored. En lapp är upp hängd på A's skola nu i vilket fall där de står att jag söker extrajobb under dagarna. Asså någon måste ju nappa?! Känns lite så där nu när inte dagiset som jag var på hörde av sig. Så ahh, man får ta och vänta o se fall något av det här nappar annars har jag fan ingen aning.

Snackade med min bästa idag :) Saknar henne massvis Madde♥
& nu väntar jag på att simon ska in på msn/skype så vi kan snacka lite och han underhåller mig tills 17 då jag börjar jobba till 19. har ingen städning i huset idag heller.


2010 09 23


Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag, idag är det redan torsdag dagarna går väldigt snabbt här. Och imon är det fredag och helg underbart! Denna helgen kommer bli kanon ;)!
Fredag:Stanna i tooting. Lördag: IKEA och bio med Frida! Söndag: Covent Garden med Louise! fin helg!

Idag då, har jag inte gjort mycket alls. Martina kom hit och vi käka lunch och bakade chokladbollar mums! Sen strök jag 2 tröjor 1 skjorta och 2 par byxor. Vid ungefär 17.30 kom T & A hem. De va då jag började "jobba" fixade kvällsmat åt A, sen hjälpte till med läxan, hon badade sen blev de sängen. Ohh vilket tufft arbetspass sten död! Sen tog jag ett varmt och långt skummbad redigt skönt och nu lite skype med älskling. Han har visat mig runt i lägenheten genom datorn såg redigt mysigt ut.  Sen fick jag se när han lagade mat i baröverkropp! ;O Nejnejnej jag vill inte bara ta nästa flyg hem och pussa på han sova en natt där sen ta morgonflyget tillbaka?! För att få inviga lägenheten med honom.

Var även på ett till nursery idag och fråga fall dom behövde extra, men tyvärr så behövde dom inte dom var redan full anställda och så. Så de va ju surt ;( Har ju inte hört något från de andra så ah blir nog inte något med det heller.


2010 09 22

Kollade på mina bilder på facebook och hittade denna! Asså sjukt vad jag gillar mitt hår på den bilden, vill bli så blond igen o klippa det så. Sjukt snyggt ! Föresten så bara älskar jag denna bilden, vid vattnet i Gränna, de va en dag med Sofia för typ förra sommaren! Saknart! En riktig stekar bild ;)

Men nu ska jag sova, nattiii

2010 09 22


Dagen var faktiskt väldigt bra idag! Blev ju att jag möte upp holländraen, fransken, bosnien(?), nya zeeland och svensk nr2. Blev inte att tysken hänkade men de blir ju någran andra länder istället! Kan la kalla det världslunch och inte aupairlunch? Höhöh. Men det var trevligt. Började med ett glas orangejuice på ngt ställe sen knallade vi till Pizza Express! och sen vidare till Wandsworth Common park! Där i parken hängde vi i nästan tre timmar i det härligt sommarvärdret. Med linne och leggins och solbrillor på, i 20+ grader! underbart! sen plockade jag upp A vid 4 och gjorde de vanliga. Nu har jag slutat.  trevlig dag!

Imorgon kommer Martina till mig och vi ska baka chokladbollar och fixa någon god lunch här hoppas de blir fejnt!

jag lever min dröm här i london, det jag alltid har drömmt om att få komma och bo i London, bli aupair det är jag nu! jag lever min dröm. MEN jag har en till dröm, en dröm att få flytta ihop med min pojkvänn. att få bo med han i en egen lägenhet. den drömmen har bara slått halv igenom! lägenheten är fixad simon har flyttat in alla saker och ska sova för första gången i lägenheten i morgon.... utan mig! en halvan av mig säger "ÅK HEM TILL SVERIGE & SIMON" andra säger "NEJ FÖR FAN LEV DIN DRÖM HÄR I LONDON FÖRST!" I'ts hard it really is. But i gonna stay in my dream about London because i love this town and everything happens here just here in London in my town.. Simon väntar på mig hemma i Sverige har han sagt så den andra drömmen får vänta lite:)♥ slänger upp en bild på världens finaste o gulligaste pojke!

Älskar dig !

2010 09 22

De va en gång en svensk, en fransk, en tysk och en holländare som skulle mötas utan för en skola och sedan gå och fika!

Nu drar svensken från datorn och möter fransken och holländraren och tysken.

2010 09 21


då är ännu en dag borta. efter som de var 23 grader blå himmel och sol här i london idag blev det att jag traskade ner mot parken för att möta upp martina och lillkillen. blev att käka lunch på cafét i parken. sen blev det hem och städa i ordning lite. sen vid 4hugget lämnade jag huset för att plocka upp A på hennes skola kvart i 5. sprang till tennisen som började vid 5. hon spela tennis och jag sitter o steker i solen ser vad jag ser. efter de, skulle gå till bussen men nej nu springer vi till bussen, bussen går bara till tooting springer till en annan buss och får ta den sen byta och för att hinna med den fick vi även där springa. så kondition har jag fått idag i vilket fall.

nu babysitter jag, skulle egentligen mött upp martina och skåningarna i tooting men hade helt glömt bort babysittning så tur man kom på det :) hon sover nu o jag ska väl de med snart. imon väntar en ny dag och blir att möta upp 2 andra aupairer en från holland och en från paris! trevligt!

Planer för helgen är bestämmt känns verkligen skönt att ha de gjort, lutar åt en helg utan alkohol. Wohoooo Ida! men de får ni reda på lite längre fram i veckan :)

Simon

2010 09 20


Idag har jag väl inte gjort mycket alls, inte lämnat huset inte ens gått över träsklen vid ytterdörren. Rätt surt! Stykt och damsugit, sen kollat på Life unexpected snackat med min älskling som är allt för långt ifrån mig. Blev att man började jobba vid halv 6 då A & T kom hem. Behövde inte plocka upp henne i skolan idag. Så har ju inte gjort mycket mer. I morgon ska jag stryka igen och sen va de lite mer, måste kolla upp det tills i morgon. Sen ska jag plocka upp A i skolan vid 16.45 springa bort till tennisen för den börjar vid 5. sen ta henne hem, göra läxan och få henne i säng. Dagiset som jag var hos har inte ringt idag, hoppas verkligen hon gör det skulle verkligen behöva det jobbet och få göra något på dagarna detta är surt. Har även vart i svenska kyrkan och kollat på anslagstavlan där men de är inget som man bara kan ha över dagen. utan var mes live in aupair/nanny. sen har jag kollat på gumtree men måste ha fetaste utbildningen för o få bli en liten nanny va är detta ? Men nej jag ger icke upp för det sökandet efter ett jobb till mig är inte över jag ska ha ett! Och ger icke upp! :)

Just nu är jag sjukt sugen på mammas paj kan du skicka en till mig?! När du ändå skickar skicka med Simon med!

Hittade en grym liten tjej som sjunger grymt bra! Så slänger upp två låtar med henne:)

2010 09 20


Vaknade runt 10 tiden, blev att se några av snitt av Life Unexpected sen ner och stryka i en timme och sen har jag damsugit och moppat golvet. Duktigt. Nu har jag nyss tagit en dusch och funderar på vad jag ska fixa för lunch och käka. Får väl bli pasta med ostsås?  Sen så vet jag inte riktigt om jag ska plocka upp A i skolan eller inte T sa att hon ville göra det så får reda på det senare hon maila mig o sa att jag får reda på det vid 16.

Föresten har min baby fått nyckeln till lägenheten idag fett chill!

Men nu blire käk sen blire mer Life Unexpected!

2010 09 19


Vaknade med gegga runt ögonen, hade svårt att öppna dom. Just bara rinner gegga fortfarande, säg inte att de är ögoninflamation jag har fått snälla ! För det orkar jag inte med, skulle dragit till en pub idag och kollat fotboll med Martina. Liverpool spelar jué! Men men eftersom mina ögon har krashat blir det itne så. Blir att va hemma och se fall dom blir bätttre tills ikväll då jag kanske ska dra på valvaka i svenska kyrkan. Men de får vi se då. Känns som de skulle vara skönt o få komma ut lite ändå.

Har iaf börjat kolla på en ny tv serie, eller ny o ny, jo då den är ny! Gjordes i början av 2010 och har bara vart en säsong, då är den ganska ny? Heter i vilket fall LIFE UNEXPECTED! Och den är grym! Jag älskar den helt besatt av den så nu ska jag kolla hela säsong 1 på datan så jag kan hänga med på tvn sen nu när säsong 2 kommer börja visas på tvn :) Hihihi undebar serie i vilket fall! Och Kristoffer Polaha är ju bara ögongodis asså! MIN NYA FAVORIT SERIE LÄTT!!!

2010 09 18


Lördagen snart slut med då. Blev en fika och shopping runda i tooting med martina. köpte ett par kosstoffler blir bilde på dom imon ;) sen en tröja , en skjorta och ett linne. usch usch för mkt. menvadå haft en dålig dag då behövde jag shopping. sen hem och bara chilla. har kollat på Peter Pan, sen blev det Merlin och nu Big Mama, sen blir det tomten är far till alla barnen. Jappså äre.

Älskar dig Simon♥

2010 09 18


Jahaaa, kvällen igår blev inte ALKOHOLFRI kan man säga! Fyfan va mycket det blev, så idag mår man som man förtjänar. Men pengarna har man ju med sig hem, köpte även bara igår en till mig själv sen blev man bjuden på jävligt mycket! Hittade något schyst ställe inne i Clapham Common. Och  de var great! Stannade till stängnings dags, var sjukt hungrig dog buss hem till toooting och gick till ett HALAL ställe och köpte mat, kyckling så klart! Men tjena fyfan va de va starkt aldrig käkat något som vart så starkt så haha höll ju på att däcka av, pga av den starka kycklingen eller va de va xD.  Mini cab hem och var hemma runt lite efter 3 tiden. Lyckat kväll jävligt värd! :D

Imorse ringde Martina och väckte mig sa "gå in på msn" man kaninte begära för mkt av en bakis tjej, menmen in på msn blev det snacka ett tag. sen dumpa hon mej för hon ska sova fett elek brud  :( men tycker om henne  en då :D Aja, bestämde iaf attt de blir en fika i Tooting senare, Cafe Nero♥

Maroon 5 - Misery ♥ spelas jämt på min favorit tv kanal, så är väl dags att lägga upp den ♥♥♥
Nu bilder sen igår mer bilder finns på fbook

2010 09 17

fryser huvudvärk ont i hela kroppen & halvt död.

JAG ÄLSKAR LIVET !!!

2010 09 16

Har sätt en redigt bra film som amanda tipsade om , och den va verkligen jävligt bra så den ligger högt upp min min topplista nu! The time travelers wife! ingen film som jag hade hört innan men, hörrni den är värd att se!!!! Lite gråt film kan man säga att de är:(  Fick längtan efter mina underbaringar där hemma.

Bilder: 1. Madde ♥ 2. Jag och min SAMBO! ♥♥♥♥♥ 3. Skypade med mormor och hunden rasmus förut blev många skratt :)


2010 09 16


Dagen har faktiskt varit väldigt bra kan jag tycka :)! Lyckad torsdag kan man säga ;) Blev att jag hann ner till bussen vid 11 tiden och mötte upp sara & lovisa, martina skulle kommit men blev icke så synd. dom var inte här så länge för dom var tvungen att börja jobba igen vid 12.45 så blev ett tag i vilket fall. köpte färdig mat och värmde på haha.

efter det så blev de skype med simon och noobLudde :) hehe. medans jag dammade lite. fick då reda på att VI , simon och jag har fått en lägenhet nu. kan flytta in när som hellst, så de blir ju så att han kommer flytta in innan mig då eftersom jag är här :) men bor hos han/oss över jul sen flyttar jag in där när jag är klar här :) bästa läget på lägenheten med, mitt på storgatan hihi wounderful :D så de var ju redigt bra

skrev även mitt CV idag med, på ENGELSKA  inte det roligaste och inte det lättaste men nu är det skrivet och klart och jag är nöjd. fixat referencer och cv dags för inlämning på nursey't så får man hålla tummarna på att jag får jobbet då skulle ju inte vara helt fel!

men nu vettni , så äre fotboll på tvn och de vill man ju inte missa.  Liverpool♥ gör mål efter 28 sekunder! galet grymt


2010 09 16


Vaknade för en timmesen, tog frullen i sängen och ligger fortfarande kvar här. Idag är en dag jag inte vill knalla upp ur min varma sköna säng men, - men jo jag måste upp NU!
För om en halv timme ska jag träffa Sara och Lovisa nere vid min bussplats, ska käka lunch tillsammans hos mig. Och jag som inte ens har fixat mig än? Eller ens gått upp hur sängen hur ska detta sluta. Så vi hörs sen:)

2010 09 15


Jodå, denna dagen har varit riktigt hyfsat. Börjar med att bli väckt 7.45 av att 3 handiman kommer in i huset (lät som de var flera hundra kan dom inte hålla käften när dom vet att vissa sover?) Så föröskte somna om, somnade tills klockan tio sen var dom o bankade utanför mitt fönster och då gav ajg upp med att försöka sova. Knallade upp käka frulle, sen dammade lite sen stack jag till parken och mötte upp Martina och Jacob:) men blåsigt som det var så knallade vi hem till mig med picknik inom hus mysigt :) sen vid 3 tiden åkte vi med bussen in till tooting plocka upp G i hennes skola. Sen knalla jag till A's skola och plocka henne med. gjorde de jag brukar göra på kvällen ;) och nu har jag slutat.

När jag, Martina & Jacob var på väg hem, samlade jag kraften för att våga gå in på nursey som ligger bara runt hörnet på min gata. för att fråga om dom behövde lite extra personal för jag inte hade något att göra om dagarna. Så wohoo trevlig dam jag snackade med ska tillbaka imon med lite referencer och mitt cv. Sen kanske mitt extra knäck är fixat ?! Hon verkade mer positiv än negativ iaf :) Hon sa ju inte direkt "No we don't need any more!!!!!" eller så hon va verkligen glad o trevlig sa att jag skulle lämna in de sen skulle hon läsa de och så :) Hoppas då :) Lite mer pengar skadar icke, och inte heller lite mer jobb :)

THIS = LOVE
The Script – Science & Faith
Min underbaring hemma i sverige har vart och kollat lägenhet idag och han får flytta in när som hellst :) Underbart, så har jag någonstans att bo när jag kommer hem över jul. Och sen ett eget ställe att flytta till med honom när jag är färdig med detta året. Amazing!  Även har han ett jobb på G så han kan komma hit till mig i london ett par dagar, aww saknart :)))) LoveU

Men nu ska jag göra som alla andra svenskar och kolla på Idol.

2010 09 14 IDA


IDA
g är det min namnsdag! Och den var vart perfekt :D verkligen nu på kvällen :)
Dagen började me att åka in till city för röstningen med Katarina sen hem och moppa golvet, efter de slappa med datan. Sen plocka upp Alex i skolan, sen knalla bort till hennes tennis. Som hon ska ha varje vecka en timme på tisdagar. Och de kan jag säga att jag verkligen inte har något emot alls ;)! Haha 3 av 3 tennis lärare var göööör snygga :D 10 poängare allihoppa :D så mums på dom :D!

Efter tennisen knallade jag hem med Alex till Rowan och hans familj. Gaaalet snyggt dom bor alltså! helt insane! Gilla gilla gilla, och vad jag gillar ännu mer är att dom berättar att min blivande man bor granne med dom :O Jo just de - Mark Owen bor dom granne med ! :D Assåååå galet eller helt galet :D? Underbart :D

När vi kom hem igen blev de babysittning, T skulle iväg. Så fixade käk och gjorde läxan med alex och sen badet och sen sövaaaa :D Och efter de blev de skype med Mormor & lite Morfar, underbart! ♥♥♥♥♥ Och efter henne blev det Mammas tur att skypa med mig :) Underbart det med, helt galet va vi skrattade ohh perfekt avslut på kvällen saknar dom nu ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Men nu ska jag försöka att coooola ner lite, känner att jag är i högvarv:D Blir skype med Simon ♥


♥♥♥♥♥♥ / Ida

2010 09 14


Jaha, då har man röstat för första gången till riksdan;) Och de gjordes i London ;) dähni ;) inte illa inte illa när de är första gången ;) träffade upp katarina på baker street sen knallade vi båda bort till svenska ambasaden. Hihi, sjukt annorlunda att bara höra svenska runt om mig.. Hel lustigt, många svenskar, och många unga:) efter röstningen blev det en fika på starbucks gott gott. sen tuben hemmåt.

När jag kom tillbaka blev det moppa golvet och damma. nu ligger jag här helt slut i sängen och ska ligga här halvdöd i en timme innan jag ska plocka upp a på skolan så ska vi till tennisen.  vet inte ens vart det ligger så blir spännande :)

2010 09 13


Hihi denna låten har spelats idag, hehe gammal sköning alltså ;)

Tänkte ta och lägga upp lite bilder på hur jag bor sen även lite bilder från helgen. Och skriva hur min arbetsdag ser ut.

Arbetsdag : Måndag-Fredag 4PM-7PM
→ 1,5 h i huset. tex stryka, damsuga, moppa golvet mm. dettta kan jag göra när jag vill på dagen
→ vid 4PM plockar jag upp A i skolan
→ Hjälpa till med läxan
→ Fixa kvällsmat, medans hon leker
→ Ge henne ett bad
→ Få henne i sängen
→ SLUUTAR.
detta tar 3 timmar typ

Känns som om man borde fixa ett extra jobb för jag gör verkligen inget på dagarna, idag var min första dag med dom nya rutinerna och shiiit va långtråkigt jag hade!

Nu blir de bilder på huset.
utsidan, mitt rum, mitt badrum, köket, trädgården, hallen. detta är inte hela huset utan de ska vara 4 rum till men de orkar jag icke ta bild på.


Och nu bilder sen i helgen som var
, från utgången med martina, en rosa bil i croydon som ska bli min, en dag i city med jessica.

2010 09 12


Jaha, då var denna helgen borta också då! Men så kan de gå. när tiden går fort här i london.

idag blev det att träffa Jessica, vi möttes upp på Victoria. Sen knallade runt. Och hoppade på en buss till oxfordstreet. Blev att vi hittade en väldigt mysig och typisk engelsk lite pub. Men verkligen engels typiskt mat hehe. Så de blev att vi stanna de till där och käkade! Kyckling med bacon i och smält ost på sen pommes till. (sorry martina att de blev kyckling utan dej :( ) Väldigt gott var det i vilket fall. Sen traskade vi vidare mätta och belåtna och tittade in  ngn små affär haha. Kul, grej :) En julklapp är nu fixad ;) Sen så blev det att vi gick och satte oss i Hyde Park i det fina vädret. Sol & blå himmel och gööör varmt ! Det ni ;) Sen rullade vi hemmåt efter en väldigt bra dag :) trevligt att träffa ngn från samma lilla håla i denna stora stad :D

Imon blir det baka kanelbullar sen sitta i en park me martina o jacob innan jag ska plocka upp Alex i skolan :)

slänger in ngra bilder i från dagen imon ;)

2010 09 12 .

Nu e jag fixad och dax att dra in till det centrala. Ska träffa tranås bruden, skönt med att man inte är ensam nu från tranås ;) haha Vi ska nog ta och sätta oss i någon park eller något, sen får vi se. För de är ju blå himmel och sol även idag;) så de är ju skönt :D

hörs sen

2010 09 11


Idag blev det en dag i Croydon med Frida & Martina, knallade runt där i ett köpcenter trevligt trevligt. Sen käkade vi på någon resturang med, redigt gott var det :) Kom hem runt 18 tiden och var helt slut trött och ont över allt förkyld och vet inte men jag kände mig stressad inte en aning varför men så kan det vara.

Blev att byta om på direkten till min rosa pyamas :) Hihi skönt som fan! Har nyss käkat nu och sätt på något engelskt tv program som hetter Meldin, typ med riddare/drakar/kungar/prinsessor/häxor och allt som hör till. Ska ha vartt någon serie dom gjort som bygger på englands historia för längesen med Kung Arthur och de där.  Inte mitt val av tv program direkt när jag ska se på tvn, men detta ska jag följa! Helt sjukt det var galet bra och spännande, fattar itne att jag kan tycka det för annars tycker jag de är töntigt och tråkiga. Men detta wohoo jag gillar det. Tur att det var första avsnittet idag då ;) Hehe.

Men nu blir det att se på det som jag brukar, kriminalserier. Idag är det NCIS & CSI på tvn :) Älskart :)))  Men nu e reklamen slut på NCIS så back till tittandet och vi hörs imon om jag inte slänger in något kortis mer :)


2010 09 11


Detta blogginlägget är väl mest för Martinababyyyyyyy för hon tjatar o tjatar om att jag ska blogga. Så hehe här kommer ditt bloggis.

Igår blev det ännu en trevlig kväll i tooting brodway med martina. träffade några trevliga killar så de blev en gratis fylla även igår. pröjsade bara 2 cider (svensk cider) var sen så pröjsa dom åt oss :) blev inte allt för länge igår. när de stängde drog vi med någon kille till en pizzeria och han pröjsa pizza åt oss :) martina sprang iväg sen på efterfest med Mr.tooting. Och jag tog en mini cab home :)) Var hemma runt 3 tiden softis. Mini caben var ovanligt billig igår, så skönt :D

Nu blir det Croydon och träfffa Frida :D
Cioa

2010 09 10

Ska väl ta och DRÄNKA hemlängtan och det dåliga humöret i alkoholen då!

Hej då!!!!!!!!



2010 09 10


2010 09 09


Jaha, nya rutiner idag men kan nog tycka de gick bra fast jag inte gjorde det helt själv idag utan T vad med. Lämnade A på skolan och ni vet ju alla vem som var där mer hihi om ni läste förra inlägget hihih (A).  sen blev det hem hit och stryk och damsuga i 1h och 15min.  sen uppehåll frams till 4 då jag skulle hämta upp A på skolan. under tiden så blev det att jag stack in till tooting och knallade runt där med martina och drömde om allt vi ville ha i affärerna stackars flickor utan pengar :( knallade runt till kvart i 4 då plocka T upp mig och vi stack o plockade upp A. Efter de har jag babysittit och gör det fortfarande, A ligger i sängen och sover duktig tjej. HAde faktiskt en väldigt bra dag tillsammas idag nu på kvällen hon och jag första gången jag verkligen känner att vi hade väldigt kul ihop :) Me like! Men nu sover hon och jag vill med sova men T har inte kommit än hoppas på att hon gör det snart då, så kollar lite Law and Order under tiden. Måste bara säga att jag ringde till min bäästa vän i Sverige idag med, helt underbart och få snacka med henne igen :) det känndes som de behövdes :D

Ajust de sverige !! idag har vi haft blå himmel o sol och redigt varmt här, hur va erat väder hörde att de skulle vara redigt kallt i sverige nu ;)

Planer inför helgen är faktisk gjorda, ska inte slösa pengar !!!
Fredag
♣ Jobba lite,
♣ Utgång i centrala London

Lördag
♣ Träffa en ny tjej som nyss komit till London

Söndag
♣ Träffa tranåstjejen Jessica

Ser ut som en trevlig helg, och alla pengar kommer inte vara slut på måndag redan :)


2010 09 09


(skapligt gammal)

Okey Sverige och ni andra som läser ! Nu ska jag skryta lite eller lite och lite väldigt mycket !  Ni kan inte gissa vem jag träffade idag :D Mark Owen från Take That ! Han har sin unge på min unges skola, hur coolt är inte det då?! Kommer träffan varje dag chilllll :D så nu är min plan att bli bästis med han sen ska jag få kommahem till han jobba för hans unge. När Robbie Williams kommer hem till dom och hälsar på så ska jag kidnappa honom och skicka hem han på ett plan till Sverige till mamma :)) För hon älskar Robbie Williams hihi..   HAHA OKEJ KANSKE DRÖMMER LITE FÖR MYCKET I SLUTET.

Ser han i eftermidda igen då förhoppningsvis när jag plockar upp min unge o han hans lilla tös. Men innan de ska jag dra till tooting och träffa martina ;D hihihi hörs senare cioa!

slänger in ngra låtar me take that och ngra bilder på dom med :D


Patience



Rule The World



2010 09 08

Slutat, känner mig inte riktigt frisk så blir film. Men den stor frågan är ju  : "Monsters Inc" eller "Hajar som hajar" eller "Kenny starfighter" vilken ska man se ? ;)

vs vs


2010 09 08


Har inte gjort något direkt på hela dagen änsålänge, utan fick sovmorgon till 10 när klockan är de blir de att jag får ett "break" för då ska dom iväg till posten. När hon kommer tillbaka gör vi en kaka. sen blev det ett break igen. Sen lunch. Sen nu fick jag ett break igen för dom ska skriva brev och då skulle jag ta ännu ett break. Men jag vill ju till parken för att träffa martina! Så närdom skrivit sitt brev ska jag till parken, sen slutar jag tidigare för dom ska in tillstan.

trode aldrig att jag skulle säga detta. :- men jag vill jobba!!!!!!!

2010 09 07


Jaha ännu en dag avklarad vaknade runt halv 11 tiden började jobba, städade A's rum sen så gjorde jag och hon en docka efter det laga jag lunch och efterlunchen blev det ridning :D:D fyfan så göttt helt jävla underbart var de. att få rida igen, ohhh så bra de var. blev en himla massa galopp och även lite hoppning faktiskt hihi. jag och a skulle på en sista grej tillsammans innan skolan började så då blev de ridining i ritchmonds park. sa hyde park igår men trode de var det men skit samma. vi red ju inte tillsammans utan vi red med var sin annan tjej efter som jag har ridit längre och a måste rida med ledare o skit.. haha.  men jag njöt verkligen av det. och hon sa att jag skulle söka dit omjag ville ha ett extra knäck på helgerna :) hihih kul att höra! efter ridningen blev det åka hem och då slutade jag:)

sen blev det kvälls mat. kyckling i ngn gegga och potatis. ingen höjdare direkt. men men så kan de vara.

just nu hade jag varit på puben och kollat på sverige - samarion ska verkligen vara en kanon match har jag hört ifrån dom där hemma. antagligen var jag och tjejerna elin och martina fått i oss lite för mkt o dricka eller bara kassa på engelska. matchen va ju idag och inte på torsdag hahahaha. aja så kan de gå. nu blir de att kolla på "i rymden finns det inga känslor"


saknar mina älsklingar sjukt mycket idag med nu efter man har ridit så slänger in en bild på dom ♥




- pank! vart är mina pengar jag har ju inte gjort något specielt?!

just as easy


Here is one of the moment that you love to hate me.
and you hate to love me so
becouse everything simple gets complicated
when we dont talk no more
and i understand that you feel this way
and im sorry for my actions yesterday
BUT I CAN'T TURN BACK THE FUCKING TIME
AND I CAN'T GET YOU OUT OF MY MIND
i wish life was like A,B,C just as easy like 1,2,3
Brennan Heart – Just As Easy (Wildstylez & SMD RMX)


Jaha, då var helgen slut och första dagen på den här veckan avklarad. Tycker att jag gjorde skapligt mycket idag, gjort egna ljus, målat, vart i parken och vart i Balham. Och ännu lite till. Men kan ändå säga att dagen vart väldigt seg och mörk. Så har lättat upp det lite med ipoden i öronen när vi gick till parken och bara dunkade hardstyle, min fråga är ju nu: - varför har jag haft ett break från det ?! (från hardstylen alltså) den är ju underbar den typ av musik hehe.

Imorgon blir det ridning i Hyde Park, det ni ! ;) Ska bli spännande och helt underbart att få känna hästlukten igen (A) hihi saknar ju min pollar där hemma i sverige. Så det ska bli väldigt kul att få rida. Och rider ju mitt inne i centrala london med ;) Wohoo något som man inte kommer göra så ofta.

På torsdag väntas det fotboll på svenska puben, jag och elin ska heja fram sverige :) Martina dissar :( </3 Men hon får dra med nästa gång :d hihi Men höres imon

1.2.3

Jag saknar min Madde hur mycket som hellst skulle ge allt för att få bara krama om henne nu och ohh vad jag saknar henne. Du är bast babe!


Har haft en väldigt trevlig kväll på aupair träffen. Kan nog bli ett väldigt vettigt år detta. Hoppas på så i vilket fall.

Jag väntar på ett sjukt viktigt och bra samtal. Så vill att min mobil ska ringaaaa :) Hoppas hoppas hoppas!!


Trouble

goooooood natt

Simon , vi fixar detta ♥

rubben

Igår blev det en redigt gaalen kväll i tooting bec/brodway. Utgång här alltså, inte illa alls! Lixom de är ju dragit här med ;) Först var vi hemma hos martina och förkrökade blev en vinare sen dra vidare neråt. Kom in på något schyst ställe där med redigt mycket folk. Vårat löfte var 'KÖP BARA EN TILL OSS SJÄLVA SEN SKA VI FÅ GRATIS' de kör vi med typ varje gång vi knallar ut och javisst funkar de. Det blev en svensk fylla för oss på rekodling cider, gott! Tog oss en mini cab framåt morgonen.

Har ni lagat mat åt mig och A jag babysitter:) Fixade fin mat, köttfärst men ärtor i en form med potatismos över, duktigt ida  verkligen fint! A tycker de va gott så de va ju topppen :D Nu ska jag snart fixa för ska dra mig in med martina till au pair träffen i svenska kyrkan/svenska puben. Fast idag blir de saft & kanelbullar. :))) Hihih. Hörs ikv :d bilder ifrån gårdagen kommer ikv :D

 


this could be you..


Hemkommen från contryside och det STORApartyt som man skuller bära mask på! Det var galet helt sjukt aldrig vart med om något liknande alltså. Kan säga att de var bra att jag drog med för det var väldigt fränt att se detta hur dom svinrika engelskmännen partayar! Höhö.  Lämnade huset/London igår runt 13 tiden men var inte framme förens klockan 17. Tog alltså 5 timmar ner dit, segt som fan alltså.  När vi var framme där så knallade vi runt och kollade på den stora trädgården och det stora huset. Snackade med Julia, Jumbo och "födelsedagsbarnet" Rowan. Fick känslan redan då att detta skulle bli ett galet party! Sen började vi fixa oss runt 7 tiden och partyt började vid 8.

Vid ungefär 20.15 kom Rowan i sin vita limosin. Alla stod o glodde och så. Sen så blev de för drink, champang och sånt. Mingel i en del av den stora trädgården. Där gick de även runt servitriser/servitörer som bjöd på små tilltugg. Sushi och massvis med annat. Käkade mycket av allt som bjöds där. Sen blev de att fixa en drink och hahah ja, bartenden tyckte att jag skulle ha en dubbel, alltså dubbelt så mycket sprit så det fixade ju han. Och de fixade han visst alla andra gånger efter första drinken med :) (försökte han supa ner mej?) (Mormor när du läser detta, de var okej att dricka för mig de va T som sa att jag skulle fixa mig en drink!)den var redigt god iaf. Vid 21 tiden blev det fyverkerier, och de var galet mycket fyverkerier. Bättre än nyårsafton!!!!!! Helt insane var det. Sen blev det att vara där en stund till, men eftersom jag tog hand om A samtidigt så var jag tvungen att lämna partyt sen :( Buhuuuuu :'( Jag och A satte oss i en taxi till charlotte och vi slagga där.

Idag runt 10 tiden kom T och plockade upp oss och körde oss till stället där partyt var. Blev att käka maffia frulle där. Sen vid 13 tiden blev det lunch. En gris på spett som snurrar runt, blev det. Men det var gott men inte så trevligt att se när hela grisen sitter på spättet över grillen och snurrar runt men haha det var helt okej :)!  Man kände sig så där, och såg att alla andra som var där inte heller såg så väldigt fräscha ut xp höhö. Efter lunch blev det att lämna contryside, och sticka tillbaka till storstaden. Så var hemme i London ungefär vid halv 5 :) Soft!

Ikväll blir det nog att dra sig in till tooting för käk och chill. :)
Här är de bilder sen gårdagen. Tyvärr inga bilder under festen mer än den med mig och masken på ansiktet. men tog lite bilder innan det började :) så är mycket på huset och gåren, blev inte helelr ngt på partytälten men aja.






the frontyard

limosinen, vem fick sitta i den då? hih jo en snabbis fick jag:)

renar, mängder av renar knallade runt på gården..

gården

gård+huset

huset

dagen efter, en sidogård,

framsidan av huset. framgården

huset




sug

här ska det vara en rubrik.

kvällen igår blev nice! kom hem ungefär halv1 tiden trött som fan. vart på totally swedish med martina, sen blev det vidare till svenska puben. riktigt trevligt, där mötte vi upp skåningarna emilooo o arvid. tycker verkligen om det stället, riktigt härliga och trevliga grabbar som jobbar där med så det är ju kul :)




off

:(?

when you try your best but you don't succeed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tired but you can't sleep

and the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace
when you love someone but it goes to waste
could it be worse?

high up above or down below
when you're too in love to let it go
but if you never try you'll never know
just what you're worth!



totally swedish



okej , hahah  förrra inlägget hahaha ja .. De är inget fan fan fan längre :d haha

Idag är jag ledig, så ska träffa martiiiiniiii för att dra in till totally swedish affären inne i stan, hamnar vi kanske på svenska puben med? skulle hoppas de :) hii..

haha  tycker de är så kul att en handiman är utanför mitt fönster just nu och målar sidan om det. och jag dunkar eminem högt :) på tvn, de är typ ett program som heter "do you know eminem" så är bara eminem låtar :d hihih han tror väl jag är gaaaalen




fan fan fan

fan fan fan

I like to do it, do it, I like to do it, do it


Easy day easy day. Fick en sovmorgon började runt 10 tiden eller började och började har jag typ jobbat idag? Jag och A har spenderat den största delen av dagen med T, (alltså mamman) på förmiddagen har vi målat, jag har målat min spegel vit så nu har jag en vit spegel. Skönt med en spegel på rummet. Hehe sen så var de två handiman här med som målade utsidan på huset, eftersom de har varit sol hela dagen och hur underbart väder som hellst har ju jag och A velat spendera dagen ute i solen. Så vi var utanför och målade hon gjorde ngra lådor och jag min spegel. Kan säga att jag tycker att de är alltid lika kul när handimannen flörtar galet mycket på än. Hahha ibland kan de gå för långt dock. Men men. Jag fick höra idag att "du är en bra målare" och "du har tekniken för hur du ska måla" hahah jaså tekniken för hur man lägge rpå lite färg på en spegel ojojo hahah. Men fick sedan veta att dom där handigmannen sa vara här varjde dag i 3 veckor förumom helgerna. Suck, lixom varje dag i 3 veckor känns skapligt mycket trotsallt. O ha 2 handiman utanför mitt fönster..

Aja, efter målandet och lunchen knallade vi ner till parken och var där ett tag helt underbart slappt och skönt. Ipoden i örona och en bok i handen "dear john" och en unge som leker med hennes kompis, kan de bli bättre? - nej inte denna dagen iaf. :) hehe

Men sen när jag väl slutade klockan 4 blev de skype med baby, har nu bestämmt ett datum som han ska komma till London och de blir den 13 oktober längtar sjuuuuukt mycket efter min babe. Sen en redig rolig sak är att jag fick reda på idag att de är en tjej ifrån min stad, TRANÅS  alltså TRAAAAANÅÅÅÅÅS SMÅLAND SWEDEN! Som också är aupair i London, hon bor lite utan för men de är bara 30 min från mitt hus till henne med buss! sjukt nära alltså blev redigt glad när jag fick reda på det :) Hon kom igår visst , så ska träffa henne någon dag nästa vecka eftersom helgen är uppbokad för oss båda :) Men känns sååå kul o ha ngn från sin egen hemstad. Men hur liten är världen egentligen kan man ju då fråga sig :D men de är underbart :D

Nu blir de Law & Order :)

Somna brevid dig.



Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig
nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

RSS 2.0