Just give me a fucking kiss.


Solen skiner och himmlen är blå o va skönt att leva då.. typ något sånt. Men idag är detriktigt skönt ute varmt och härligt.  Är även ledig idag och de är ju om något ett plus i kanten en sån här dag. Har varit ledig sen i fredags och ska börja jobba i morgon igen. Igår var de bankholliday och idag är dom på väg hem från Devon. Så jobbet börjar imon.

Gick upp runt 12 tiden idag fixade mig och knallade ner till parken för att möta Martina och Jacob i det fina vädret. :) Härligt lekte lite sen gick vi till ett fik och sen glodde på dom fula äckliga ankorna. Sen knallade vi hem . Nu sitter jag och väntar att Saintsbury's matleveransen ska komma. Så blir o packa in det. Sen kommer nog familjen hem om 2 timmar. Ajust de ja idag kommer det en till tjej hit som ska bo här i en månad. Hoppas hon är vettig, 21 år är hon i jalla fal vet jag hehe. Bara jag som är hemma när hon kommer.

Skypar me älskling nu och planerar ytterligare lite om när han ska ta flyget hit, underbart kommer det att bli :)


mat svensk mat

köttbullar, potatismos, gräddsås, bullens pilsnerkorv, ostbågar, oboy, marabo polka, chokladpudding, center choklad, romerskabågar, stuvade makaroner, ballerina kex, singorella, pågen bröd, kanel knäcke, kiviks vin varmt och kallt, bearnaise sås, saltlakris & kanelbullar.

SUGEN PÅ SVENSK HUSMANSKOST !


it's been a while


Dagen har varit slapp, började dagen med att ligga i sängen ända frams till martina pallade sig hit vid 4 tiden. blev att vi knallade bort till budgens och köpte lite käk, sen kom nykomlingen Sara hit med:) Vi käkade gott och snackade:) trevligt, jag är ledig idag för de är bankday och ledig imon för att dom är i devon. betyder ensam hemma , blandade känslor men men.

Har snackat med min plutt som är hemma i sverige om hans flygresa hit som förmodlingen och förhoppningsvis kommer att bli i oktober, har snackat lite om datum och sånt kollat lite flyg. Nu fattas bara att ta ett snack med T om detta. Men tror faktiskt de kommer att gå bra. Mina arbetsdagar kommer ju inte vara så långa när A börjar skolan igen, blir ju inte många timmar alls så det blir mycket tid och mys med min fina pojkvänn ♥ Älskar dig!

Har kollat på lite mobiler nu med och är sugen på att köpa en mobil, en ny med kamera på just nu har jag ju en B telefon som inte har kamra eller blåtand eller ir eller något så de suger balle. Jag vill ha en med kamera så man kan ta bilder nu när man bor i London. Jag har hittat en mobil som jag ska spara till super duper snygg vill ha den. Alltså shiiit den är ju grym alltså. Är både för -och nackdelar med att köpa den.

+ den är skit snygg
+ kostar bara 140pund
+ finns inte i sverige

- finns inte å ä ä på den
- och förmodligen inte svensktspråk så de funkar o skriva svenska.


Men jag vill ha den, dags att börja spara pengar de är en veckolön + 3 dagars lön :) Så inte så mycket pengar ändå :) Kanske borde lägga undan lite pengar denna månaden så jag har den om en månad :) för den ska ju bli min ♥

BlackBerry 8520 Purple





musik <3


okej dom ungefär 6 första raderna i förra inläggen kanske låter lite hårt. men ah menar inte att de skulle låta så men ah.. skulle bara säga de

har kommit hem från notthing hill. mysigt underbart massvis av folk. men trött fryser fast jag ligger med pyamas + ett täcke + 2 filtar är detta inte okej alltså... men ah skit samma.




i knew becaus it was written all over your face


Tell me about your weekend.


Fredag- Blev att vi åkte ända upp till west hampsted från tooting alltså från ena sidan london till andra rätt över hela skiten. när vi var där så blev allt inte riktigt som vi hade planerat så vi var tvungna att vända.. Jävligt kul!! Och jävligt dyrt 5pund åt helvete för att sitta på tuben i 2 timmar, tack! Så nu har jag fan inga pengar kvar fick toppa upp oyster mycket i onönddan bara för det! Aja skit samma, efter att vi va tvungna att vända så bestämde vi oss att åka till svenska puben på hardcore street. Där var det väldigt trevligt, var ju inte planerat att vi skulle dricka då men de blev de visst eftersom att några svenska killar som var där bjöd oss på mängder av alla olika alkoholer. Kan säga att de var mycket trevlig personal där! och det gillas alltid. sen när de stängde blev det att dra vidare med dom där killarna som bjöd oss skulle dratt in på någon 80'tals klubb, men eftersom jag och Martina var lite för små och inte 21 år så kom vi inte in där. Prövade klubben breve men inte funkade det heller så vi bestämde oss att åka till king's cross för lite efterfest på deras hotel. eller ah hotell och hotell fyfan var bland det äckligaste jag varit med om blod och skit på väggarna fyfan de kan man inte säga va ett hotell. så jag och martina smet på något sätt ut i från dom där svenska killarna sen gick ut och skulle försöka ta oss hem men när vi frågade hur vi skulle ta oss hem garvade alla och sa att de tar mellan 2-3 timmar så vi bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet och se fall dom hade något rum som vi kunde vara i bara några timmar och sova tills tuben började gå. men i trappan där mötte vi några härliga norskor som frågade om vi ville hänga med upp till dom och dricka vin. redigt snälla tjejer! Så de blev de. sen så somna vi där tills typ 7 på morgonen. och tog tuben hem. jag var hemma igen i min säng vid halv 9 på morgonen. hehe lite pinsamt men det är sånt som händer va? de är ju london?

Lördag- Blev ju att jag kom hem tidigt på morgonen så jag sov bort hela den fina soliga dagen utanför. Med nedragen rullgardin sov jag till 1. Sen log i sängen till 4 innan jag började ens få tanken att man kanske borde gå upp och börja göra sig i ordning.  Så när jag väl gjorde de så åkte jag hem till martina, min värdefamilj körde mig :) jag är redigt nöjd med dom, så snälla. fix hemma och martina innan vi drog oss in till holborn för skandinavia partyt. var faktiskt väldigt väldigt dött i början. men sen framåt lite senare så vaknade det till liv och de kom lite mer folk ;) så de var ju lyckat. inte så många svenskar ändå utan de var mest danskar  tror jag faktiskt. men de slutade vid 03. så vi hämtade jackorna och vandrade omkring hur långt som hellst för att komma till bussen. eftersom jag inte mådde så bra frös och ont i kroppen så känndes de hur långt som hellst för mig att gå där i mina klackar me massa äckliga snuskiga killar omkring. jag sov hos martina sen när vi kom.

Söndag- kom hem för ungefär en timme sen från martina, jag mår inte alls bra idag jag är INTE bakis utan tror faktiskt jag är sjuk. för har nog feber och så här har jag kännt i flera dagar nu sen jag kom tillbaka ifrån sverige. så ah fan hoppas på att de blir bättre. så får se hur de blir idag, har ju inga pengar kvar typ nu heller att festa en hel helg var ingen bra ide när pengarna tar slut så fort här. och idag är ju notthing hill canivalen. som jag faktiskt vill gå, men om jag ska gå runt bland massvis av folk och må illa känns det faktiskt inte så lockande. men de är ju ändå en stor grej och de är ju något man måste på ändå eller? kanske sticker så att jag blir tillbaka här skapligt tidigt innan 8 iaf.

Den bästa dagen var fredag tycker jag ;)
Aja blir att bjuda på några bilder med ifrån dagarna :)








toystory 3


Idag blev det lite rörigt på morgonen/förmiddagen pga brist på kommunikationen mellan mig och T igår kväll. Så de var inte så bra. Det var ju bestämt att jag skulle på bio med A idag. När jag väl kommer ner till köker i morse så ser jag att de inte finns några pengar framme och jag har inte ett ända pund! Så de gjorde mig lite panik. Och T satt i möte så hon kunde jag inte få tag i. Och sen så var det en handigman somsprang runt i huset så kunde inte lämna huset heller för att kunna ta mig till T's kontor. Paaaaniiiik! Men sen fick vi tag i T och då säger hon att vi ska komma till fullham brodway så kan hon ge oss pengar där, så då bestämmde vi det. Men när vi lagt på och klätt på oss kommer vi på att handigman fortfarande springer runt i huset så då kunde vi inte lämna då heller. Bläää. Så väntade hemma. Sen efter mötet ringde T mig och sa att hon kunde hämta oss o köra oss till streatham och se på bion där så det gjorde vi. Toystory3 i 3d!  Men det löste sig till slut och jag hoppas det inte kommer vara till besvär i fortsättningen för de va nära ett nervsammanbrott för mig de va så mycket som skulle och A bestämmde och yrade och ställde dumma frågor! så höll på att explodera..

Aja, nu blir det att fixa sig sen ska jag dra hem till martina en sväng sen får vi se vad som händer ikväll. Kommer i vilket fall bli en väldigt lugn kväll eftersom vi laddar upp inför morgondagen både jag och hon :) Hehe kommer bli super ! :) Blir nogg slagg hos henne sen med efter partyt imon.. Igår var bruden här och chillade vi kolla på film och tjockade oss:) Var på pundaffären och köpte massa fetogrejer :D Innan var vi på Primark och shoppppaaa inför helgen hihi. Gillart !

Men nu blir det fix och trix och lite skype med älskling. sen ska T köra ner mig till martina, snällt. Hon sa att hon skämdes för idag så därför gjorde hon de :) Snällt ;d

VÅRAN FETTOOOO  GREJER OCH PRIMARK GREJER

MARTINA MED DILDON :d ELLER DE SER UT SOM DIDLO IAF

HAHAH ÄLSKAR VERKLIGEN DENNA BILDEN, DAGENS LUNCH FÖR MIG OCH A. GISSA VILKEN TALLRIK SOM ÄR MIN OCH VILKEN TALLRIK SOM ÄR HENNES. JAG ÄR SÅ DUKTI NÄR JAG GÖR MATEN OCH LÄGGER UPP DEN SÅ FINT. DEN ME SALLAD O 2 KORVAR ÄR A'S OCH MIN E DEN ANDRA LITE FINARE LITE MINDRE :D HAHH ÄLSKAR

KOLLADE PÅ GAMLA BILDER PÅ FBOOK, SHIIT NÄR JAG VAR BRUNETT DE ÄR JU GANSKA NICE ALLTSÅ..ELLER VAD TYCKER NI LÄSARE ;)



jag saknar dig du vet så där så de skär i magen


Börjar jobba snart. Ligger i sängen fortfarande har tagit min frukost i sängen gott! Idag blir det chilldag vi  ska väl till parken om det inte regnar sen ska vi väl bara vara inne och göra något chill. Inte för jobbigdag alltså. Så det blir ju skapligt soft. Sen när jag slutat blir det att träffa Martina och vi ska dra oss til Primark (: Men nu blire o greja lite..

Saknar ♥
& emelie jag saknar dig också ! inte bara killarna på bilden utan dig med syrran!



pretty boy


Ohh, jag hörde nyss taio cruz med break your heart. Den va på tvn. Jisses vad jag saknar mig kusin nu när jag hörde den. Det är hans favorit låt och när jag hör den kopplar jag den till honom. Han är 6 år och kan hela låten utan till :) Gullungen! När jag var hemma på semester i sverige frågade han mig dagen innan jag skulle åka "Ida kan inte jag hänga med dig till England" då sa jag att de inte gick och att han fick komma me sin mamma och dom andra. Då säger gullungen "Men de går ju inte, vi vet ju inte vart flygplatsen är eller vart du bor. vi har inte varit i london. vi måste åka med dig nu"





lista med ingen rubrik


Varit en redigt kall dag idag, cold like hell! Jag och A har varit i Hyde park hela dagen i regnet ! inte så roligt usch kallt som fan. När vi väl kommer tilbaka till huset så är de fan svinkallt inne också. Usch så på med massvis och kläder bara! Har nyss käkat nu också gott var faktiskt redigt hungrig efter hatt inte ha ätit mycket på några dagar har mått illla och haft hemlängtan och mått dåligt så jag tappat matapptiten. Men nu mår jag faktiskt bättre och har inte alls lika mycket hemlängtan så de är ju skönt. Har kommit tillbaka i rutinerna :)! Good! Imorgon blir de en easy day. kommer stanna hemma , :)
Bjuder på en lista. me massa skit i :) haha inget o göra. Hörs imon ! :)))

Du heter: Ida

Smeknamn: Ida?

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Never say never- The fray, Listen to your heart, Nothing at all , good danm your beautiful

Beroende av:

Musik, min dator, kärlek, tuggumi och telefon

Vad tror folk om dig?

-

Vad får du oftast komplimanger för?

Mina ögon

Hur imponerar man på dig?

ha humör. Få mig och le

Brukar du skratta för dig själv?

Ja absolut, massor

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

Hejhej! :)

Var bor du?

London / UK

Trivs du där?

redigt bra!

Har du haft sex idag:

Nej

Hur svarar du i mobilen:

ahh hallå

Vem ringde du senast?:

Simon

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

Jag älskar dig inte jag älskar James Blund. hahaha

Brukar du komma i tid:

Nja, sista minuten oftast

Hur känner du dig nu:

Trött

Vanligaste färg på dina kläder:

Oj olika. Bär så många färger.

Vad tycker du om fötter:

fula små äckliga grejer som man klarar sig utan! JAG HATAR DOM!!

Vad saknar du:

En pojke som heter Simon och är min älskling (a)

Hade du en bra kväll igår:

.det hade jag :)

Favorit dryck på morgonen:

juice

När brukar du oftast gå och lägga dig:

12 kanske jag jobbar ju?

Är du blyg?:

Jag är ganska blygi början . Men inte efter ett tag

Sysslar du med någon idrott:

Inte just nu när jag bor i london.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Ja det gör jag.

Har du spytt offentligt:

Det har jag.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Då skulle jag prova att ha sex xD och kissa stående.

Är du nöjd med ditt liv:

Ja men vill gör så mkt mer

Är du bortskämd:

Nej

Vad gör du i morgon:

Då ska jag jobba sen ska jag med martina till primark :D

Vad är det värsta du vet?:

Elaka människor, falska människor, lögner, fötter och ormar.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Ja,

Vad är det finaste du fått?

Kärlek och vänskap

En speciell dag du minns:

jadu vet inte vart med om många bra dagar. men senaste var när jag fick träffa familjen/vänner/simon efter jag varit i london i 2 månader. de va underbart och träffa dom igen när jag kom till sverige.

Du samlar på:

Kvitton! måste se hur mkt man spenderar när jag bor i london

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Vänner eller pojkvänn

När grät du senast:

Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Resa, bil, lägenhet och shoppa.

Vill du gifta dig:

Ja!

Vill du ha barn:

Ja det vill jag

Är du musikalisk?:

Haha, nej!

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vatten, festis och fanta

Bor dina föräldrar tillsammans:

Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Ja, tyvärr många gånger

Biter du på naglarna:

Nej


never alone always alone


Jaha, klockan har passerat nio nu. Och ännu en dag avklarad. Jodå, de har väl vart sådär. Ingen kommentar direkt alltså. Lite segt ibland och jobbigt. Enda stunden. Roligt och trivs. Andra stunden. Men jag trivs verkligen i familjen, är lyckligt lottad att fått denna i vilket fall ! (: Men de som är jobbigt är väl flygplan i luften, hemlängtan, saknaden efter att få pussa simon. Men annars trivs jag. Och de är ju bra.

I morgon är det nu bestämt att det bli Hyde park. Så ska ta tuben och buuss för att ta mig dit med A. Vi ska åka båt i Hyde park och lite annat som som finns där. Parken är ju enorm, gilla gilla gilla. Måste även säga att jag hittat en super bra musik kanal på min tv bland mina alla kanaler, så de är sjukt bra den är på hela tiden :)

Hörs i morgon, antagligen innan jag sticker till Hyde park för det blir efter lunch. Sen ett inlägg på kvällen som vanligt :)

Och taggaaa helgen skandinavia party!!!! Med bara svenskar, danskar, finska & norska! Wohoooo fan så taggg jag äääärr! kommer bli wildly!!!!


2010-08-24






bake tom and jerry cake


Denna arbetsdagen snart avklarad! Har vart blå himmel och sol, så jag och A traskade ner till parken. När vi var där så började ös regna så blev att traska hemmåt igen. Men hann vara där i 2h. Men när vi traskar hem så bara slutar de regna o när vi väl var hemma så var det blå himmel och sol igen. englands väder lite lustigt ! men väl hemma kolalde vi på hannah montana, sen lekte hon med sina dockor. Nu har vi nyss bakat tom & jerry cup cake! skit fina ju ;) kolla in bilden. det är tom och jerry bilder på kakorna sen står de lite med :)

Ikväll blir det nog bara att vara hemma och se på någon film o ta de lugnt. Är inte på humör idag, lite illa mående o ledsen. Så hellst skulle jag vilja komma ut lite men men. Orkar inte de. Imon blir de ju en tiff dag med att ta sig med bussen och tuben och allt de där för att ta sig till morgondagens aktivitet som kanske är london zoo eller hyde park. vet inte riktigt än får väl reda på det sen när T kommer hem.

Men vi hörs ikväll :)

2010-08-24

rubriken är här


En kanon kväll me bra brudar blev det! Moa & Martina, blev att ta varsin Pimm's på en  pub i tooting och kolla på fotboll Manchester City - Liverpool. Sen efter det tog Moa tuben hem. Jag och martina gick och åt på ett billigt och gott ställe. Kommer nog även bli stammisat där! Lustigt, varje gång vi käkat tillsammans har vi valt en resturang med bara kyckling :d både gillar chiken ;) Men kvällen har vart toppen! Imon arbetsdag. lugnt. onsdag blir det hyde park med A . sen fredag london zoo med A . veckan planerad :)

Nu : skype med min älskling

Bilder från Sverige.♥ Blir fler i morgon! Natttiiii


2010-08-23

Dancing On My Own


Back in London! Sovit här första natten nu sen jag kom tillbaka från Sverige. Åkte hem ifrån Tranås, vid 15 tiden igår så hade i vilket fall en halv dag hemma innan jag åkte till flygplatsen. Per körde mig till Skavsta, jag tycker om skavsta flygplats den är mysig :) Lite tårar när man lämnade hemmet  usch då :( Men men kommer hem i jul, långt kvar men ska fan fixa detta! Jag har ju en bra famlj o träffat bra tjejer här så det borde egentligen inte vara några större problem med att ha de bra här. Det är väl saknaden efter dom hemma som jag saknaar men inte så mycket mer.

Kan säga att mina tio dagar i Sverige har varit riktigt bra och behövliga. Har hunnit med flera saker.
→ Legat en hel dag i sängen med Simon ♥
→ Grillat med släkten.
→ Vart i Linkan och träffat Sofia
→ Sista sommar statt, med riktigt bra människor. Madde, Zebban & Simon!
→ Kräftskiva
→ Badat
→ Badat näck!
→ Kört bil, massor!
→ Gymmat
→ Ridit ;)
→ Och mycket mer som jag inte pallar dra upp.

Så har hunnit med en del hemma på min semester i tranås, sverige! Haft det i vilket fall väldigt bra. Men nu är jag tillbaka i London, och de är jobb som gäller. Kanske rätt slappt just nu sitter Alexandra o pysslar och jag passar på med ett blogginlägg under tiden eftersom de va ett tagsen ;)! Snart är de dags för mig att fixa lunchen! Sen vid halv tvåtiden ska vi dra oss ner till parken för där väntar Martina :D Och ska bli underbart o träffa henne :D ! HIhi! Sen slutar jag jobba vid fyra tiden då ska jag dra mig in till Clapman junction, för en fika eller midda med Moa :D De kommer också de bli underbart :D Hihi :D får tänka på lite annat när man träffar tjejerna och tiden går fort när man har roligt och tror nog denna tiden fram till jul kommer att gå skapligt fort.

Längtar även sjukt mycket tills helgen då de blir
♣ Övernattning hos Moa!
♣ Svenska puben!
♣ Svenska fiket!
♣ Utgång med martina!

Tiden kan ju faktiskt  gå rätt snabbt ändå ;D När jag kom hit igår så hämtade T & A upp mig i Tooting. för att A inte sov för hjon var så spänd för att jag skulle komma tillbaka :D

Lägger upp liter bilder ifrån min semester i Sverige senare sen!

2010-08-23


PAUS MED BLOGGANDET

BLOGGEN LIGGER I EN PAUS UNDER DAGARNA JAG ÄR I SVERIGE HAR INTE TID MED ALLT BLOGGANDE DÅ. HÖRS NÄR JAG KOMMER TILLBAKA TILL LONDON!

MEN FORTSÄTT LÄS NÄR JAG BÖRJAR IGEN. :))
DEN 22AN ÄR JAG TILLBAKA I LONDON!

PUSS


nallepuh


Idag har varit dagen innan imorgon. Som typ det brukar vara ? Inget ovanligt direkt.. eller joooo för imon åker jag till sverige :D aldrig varit så peppad som nu.. hehe.. väskan packad, både handbagage och stora. plockat fram vilka kläder jag ska ha på mig och allt är soom planerat. har även listat ut hur jag ska ta mej dit och fixat allt. har köpt min tågbiljeett till stansted idag med. så de är fixat helt grönt och skönt!  lämnar huset vid 8 snoret på morgonen sen så blir det en långdag. per plockar upp mig på skavsta flygplats sverige !!!!!! och  jag ska köra bil :D

nu blir de sängen vi hörs i sverige :d puuuuusssssss

back to sweden


Jag kan inte fatta det. Det blir Sverige torsdag!!!!! shiiiiiiiiit... helt typ wohooooo. är hur glad som hellst för det :) Snackade med T förrut och de var helt okej och inga problem att det bleev att jag åkte hem nu  istället. Ännu bättre får vara hemma i 10 dagar!!!! :D Love it ! Bara chilllllaaaa. Gilla!

Så idag har varit en bra dag.
Har 7 månader tillsammans med världens bästa pojkvänn!
Har bakat kanelbullar!
Och fått reda på att det blir Sverige torsdag!
Har även bokat flyget hem! Giilla gilla gilla!

I morgon blir det upp tidigt för att åka ner med A till Devon sen tillbaka. Och då ska jag väl hinna göra några saker som borde göras innan. Jag drar tiill SWEDEN:D Men ska packa nu för det hinner jag inte imorgon.


håller tummarna


Just nu ser jag ut så här som på bilderna! Har funderat hela dagen på de där med hur de ska bli  med å komma hem den 27 med flygen hur jag ska ta mej till flygplatsen och allt det där. Om jag ska åka den 27 är allt så mycket mer komplicerat och jobbigt. Så funderat och tänkt hela dagen. Och såg i alemenackan som jag o T har som de står viktiga datum i.

där såg jag att hon har semester nästa vecka. Och imorgon ska jag ta ner A till devon. sen kommer jag vara ensam hemma här tills på tisdag. inget som kanke är jätte kul... Så jag har kommit på att. fråga T idag om jag kan få ta flyget hem till sverige på torsdag alltså den 12. sen stanna i sverige tills den 22. då blir de jätte bra. för då kommer jag stanna hemma ett tag och hinna träfffa alla innan dom börjar plugget .sen så är de mycket enkare och finns bättre flygtider och sånt så vill verkligen detta.
så om ungefär en timme så kommer T hem och då ska jag snacka lite om detta. jag e nervööööös...

För om de blir den 27 äre bara 5dagar inte så kul:(

HÅLL TUMMARNA !!!!


7 månader



Every day is a decision


Lååång dag idag, har varit flera långa dagar nu på rakan. Jobbiga, fast har även haft roligt men de har varit så där att jag inte har sovit bra på jag vet inte ett tag. Så bröt ihop lite för ungeför 20 minutersen. Kom lite tårar och lite hemlängtan. Fast egentligen har jag inte hemlängtan utan jag trivs här, redigt bra! Träffat nya människor, lever livet och upplever saker som jag inte har gjort innan eller skulle kunnat uppleva hemma i Sverige. Jag trivs här.. Men jag vet inte, kanske vart lite mycket nu?! eller kanske inte jag vet inte kan inte förklara varför jag bröt ihop. Men jag mår bättre nu, algrensbilar ♥ och svensson svensson♥ kommer det bli ikväll för det är svenskt och det kan trösta mig lite :)

Eller förklaringen till varför jag bröt ihop kanske är för att mamma♥ & jag har snackat lite om boka flygbiljetten under dom närmaste dagarna. Inte för att de ska bli tråkigt att åka hem på semester, men de ska bli så skönt att träffa alla. Men de jag längtar mest efter är att Simon♥ ska hålla om mig. När han håller om mig. Och när han hållit om mig på flygplatsen när jag landat. Sen ska han hålla om mig hela vecka. Det är 18 dagar kvar nu tills den dagen då han håller sina armar runt mig och kramar om mig. Helt underbart jag längtar så sjukt mycket. Kanske är de som fick mig att bryta ihop tanken på att de är nära nu tills jag får träffa dom och de kommer kännas så bra. så perfekt.

Idag har jag och A varit på London aquarium och effter de blev det London Eye. Helt okej jobb dag kan man ju säga ;) Gillar mitt jobb! Hehe.. Livet leker.. Blev hemma runt 15tiden och var iväg runt 9tiden så var verkligen en heldag jag är helt död just nu. Väntar på maten ska bli klar. I morgon kommer de bli en chilldag, ska baka kanelbullar med A :) Så gottt för de är något som jag saknar. Så de blir att göra det i morgon. Sen på onsdag så blir det en redig tåg dag för mig. Ska ta ner A till Devon sen ska jag ta tåget tillbaka blir ungeför 7 timmar tåg för mig under en dag. trevlig? kommer nog läsa ut min bok som jag har läst skapligt långt i och de är svårt att sluta läsa när man väl har börjat.





She loves it the way it is.


En helgdag i Brighton och den har vart skitperfekt! Började med lite kalla och molning morgon som sendan blev blå himmel och sol. Det ledde till att jag, Moa & ellinor badade i haveet! det var riktigt skönt i vattnet inte alls så kallt som man trode, vi chansar väl på 21-22 grader bara för att säga något. för det var verkligen skönt låg i länge i vattnet och flöt runt som en kork. Chillade lite på stranden sen och sedan gick vii vidare och käkade fish 'n' chip. Och sen ut på piren där vi åkte lite karusell var någon flumride liknande sak som vi åkte. roligt men blev inte så blöt som man hoppades och trode man skulle bli. efter de traskade vi upp oss mot stan och knallade runt bland gatorna där. klockan närmade sig 5pm och jag var sjukt trött så vi delade på oss. inte bara jag som var trött utan moa, katarina och veronica med så vi tog ett tåg hem till london. så vi var hemma skapligt och det var riktigt skönt.  nu är jag bara sjukt trött och ska väl sova snart. imorgon väntar en långdag med, blir att ta med A till london eye och sedan aquarium. så blir en väldigt lång dag imon med, så dags att sova. 

lägger upp ngra bilder nu men mer i morgon ;D puss







Måste även säga att jag köpte en sjukt snygg tröja med min favorit bild på o de var denna i bilden på t-shirten, älskar verkligen den bilden så sjukt klockren:


Westfields


Heldag med Moa! Har gått vilse på Westfields som är europas största galleria... Blev kolla i lite affärer sjukt mycket folk och sjukt många affärer har inte ens varit i halva gallerian. Alltså de är sjukt stort där. Blev käk på någon riktig god resturang, sen kolla lite affärer igen sen en fika på det under tiden som vi väntade på en till tjej:) När hon kom så blev det bio i Westfields (dom har en stor fräsh bio mitt inne i gallerian) filmen vi valde att kolla på var Knight and day med Tom Cruise och Cameron Diaz. Det var en riktigt bra film, fast jag inte gillar pangpang filmer så var detta en bra film kanske för de var mycket humor i den och fick sig lite skratt då och då.. Sen tog jag mig hem smidigare än vad jag tog mig dit, gick visst snabbare att åka med bussen till Westfields än tuben. Bra nu vet jag det till nästa gång ivilket fall :) Köpte 3 stycken tavlor idag, alla är bilder på "kända" platser eller något som hör till i London, så som Westmeister, sen taxi /buss och så. Kanske blir en bild med kamran någon dag så jag visar dom. Nöjd är jag med köpen i vilket fall..

Imorgon väntar Brighton, har chekat upp nu hur jag ska ta mig till stället vi ska mötas. Tar mig 20 minuter med tuben till London Bridgh enkelt enkelt. Så det känns väldigt skönt måste jag säga :)
Men bäst att sova nu upp tidigt i morgon. Bloggar väl när jag kommer hem där ifrån..


Pusss

nothing at all








♥♥♥

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best ....when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they could never define
What's been said between your heart and mine
♥♥♥






only u are what i need


en väldigt slapp dag i london. parken under förmiddagen. älskar verkligen när pappor ska komma fram och försöka vara social när man sitter där och glor. det är bara sååååååå jätte trevligt.. Ibland kanske.. men idag redigt störande var mitt inne i min bok, håller på att läser "dear john" på engelska :) den är redigt bra så när jag satt där mitt inne i att läsa boken, härlurar i öronen och stekte i solen. Självklart kommer pappan fram och ska snacka med mig och vara social. men han var trevligt, har snackat med honom typ varje fredag eftersom han går till parken varje fredag med sin dotter som leker med A. Så nu när hans dotter och A leker så bra så ska jag tydligen va social mot honom. Aja, han är jju trevlig och inte allt för störande om han var det kanske just idag..

efter parken gick vi hem jag fixade lunch, sen bakade vi cupcakes och sedan satt jag henne framför en film. blev harry potter boooring hatar den killen alltså men hon tyckte visst om dom filmerna. inte direkt min typ..

Klockan blev dags att sluta och T kom hem, vi åkte ner till clampham och glode lite i affärer eftersom A fyller snart år.

Ikväll har jag ingen aning vad det blir, Moa smsade mig och fråga om jag skulle med ut och chilla på en pub men har inte fått något mer svar så vet itne klockan börjar ju dra iväg. Söndag blir det brighton jag lääängtar :D

Fick ryck och lyssna på denna gamla goda bra låten :D

jenny

I just wanna tell you straight from my heart, i miss you.


hahaha typ 1000 år gammal bild xp

back in track


Tillbaka i London efter några dagar på det engelska countryt. Det har varit roligt att vara där, snäll familj. Och har haft fullt upp hela dagarna så är väldigt sliten just nu men så kan de vara. More work gives more money. Så är det bara. Har ju haft A runt mig hela tiden och fått göra saker med henne hela tiden för hon kan ju inte vara still. Kan ju säga att jag fått motion dessa dagar. Börjar med att varje morgon gå 1 mil, för att A skulle rida och då var jag tvungen att gå med och leda. Sen har i gjort lite annat som varit väldigt jobbigt med. Igår tillexempel var vi på ett födelsedagskalas på ett aktivitet center. Shiiiiit trode jag skulle dö där, vilket j*vla gympass det var alltså. Stort och mycket att göra... Många ungar att ha koll på och så. Men dagarna där har varit bra rooligt att fått komma ut och se lite mer av england.

Kan ju säga att det är en stor skillnad på att vara på engelska landet mot att vara på landet i sverige. Detta är definitvit mycket mysigar. Flera små byar med gamla hus och alla känner varandra. Det är verkligen som i tv programen
"Morden i Midsomer" och
"Hem till gården" .
Allt ser så mysigt ut och det är de. Hihi jag gillart.

Men det är skönt att vara tillbaka i London nu tycker jag. Så det blir en lugn dag i morgon, ska ta oss ner till parken och förrmodlingen spendera hela förmiddagen där som är väldigt slappt medans hon leker så kan jag sätta mig ner ta de lugnt, chilla och läsa en bok (på engelska). Eftermiddagen blir det förmodlingen att vara hemma, och kanske baka något enkelt eller så.

Just nu ligger jag i min säng och tycker redigt synd om mig själv... Har fortfarande ont i min tå och den är blåååå och gör redigt ont :( Ogilla detta alltså. Så här ligger jag ensam i min säng tycker synd om mig själv och kollar på simpson. yeah!

Bjuder på lite bilder ifrån dessa dagarna:


broooken

broooooken

Idag har varit en jobbig dag , eller inte så bra dag. Vaknade tidigt blev att gå/springa en mil ungefär. För att A skulle rida och jag var tvungen att leda henne. Så var helt död efter det passet. När vi var tillbaka blev det ett dopp i poolen sen vidare till en "mays maide" eller något sånt. De är en såndär labyrint som man ska klara sig att gå ut i från. Inte för vi lyckades så speciellt bra blev där inne mellan 2-3 timmar så jag kan ju säga att jag gick x mil där inne med eftersom vi fastnade där inne så länge. Var en väldigt stor än men. Den var bygt av majs"buskar"? Eller så. Men de var kul lite annorlunda. tillbaka till the yard käkade vi lunch sen blev det pooolen igen och efter det rida. Och de var då det hände , jag bröt / krossade min fuckyou tå. Har just nu sjukt ont i den. och den ser ut som en prinskorv fast blå/röd och blodig och krossad. så ahhhhhh jag dör. hästen trampa på den och de gör sjukt ont. men va gjorde de . upp på hästen och rida, en lång ritt. men de gick bra snäll o fin häst och stor. så de var ju ngra kilo på mig. sen blev det dopp i poolen och sen käk. och nu ligger jag här i sängen och tycker jävligt synd om mig själv och min tå..

i morgon ska jag på födelsedags kalas eller a ska dit och jag ska med hahaha. vet  inte hur de blir. men ska hinna rida innan och a ska med hinna rida och så.
höres imon!

det var en sån här fast gjord av mig växter


the yard

the yard

Har hamnat någonstans i England, någonstans där jag inte vert vart. Men de är ett ställe som jag trivs på, vet jag. De är en big yard och nice människor. Måste även säga att tåget hit ner gick väldigt bra fixade sig bra att ta sig ner hit. Ännu en gång blev självförtroendet bättre :)

när vi väl var här så plockade C upp oss på stationen sen åkte och handlade lite mat. Sen vidare hem till gården. blev käka lunch och efter det ett dopp i poolen eftersom de har vart sjukt varmt idag  blå himmel och sol. steka vid poolen är ju ett måste då? ohyeah. efter det så blev det att leda A när hon skulle rida tinkiwinki. höhöh. sen blev de kvällsmat och så. Nu ligger jag här i en big bed in a big room in a big house. and i like it!

imorgon skulle  jag leda A när hon rider på morgonen, sen skulle vi in till en stad där vi skulle köpa lite och ta en fika och så :) sen tillbaka till the yard. och då ska jag rida, roligt. sen blire väl steka vid poolen om vädret är som det var idag.  men hörs imon ska se på kommesarie späck nu, hört den ska va kass men måste se den ändå haha.

i'll be wating


Dagen har varit slapp, just nu mår jag bättre har tagit ett lååångt bubbelbad och packat min väska inför i morgon då jag och A ska ner till hennes gudmor och spendera några dagar och nätter där kommer nog förmodlingen hem på torsdag. Har lite blandade känslor inför detta. Eftersom de bara är jag och A som ska ner, T ska stanna kvar här i London. Och jag ska till någon jag aldrig träffat och spendera några dagar där. Men hoppas de blir bra. Dom har hästar så får rida, sen pool och så. Kan nog bli hyfsat eller får hoppas på det i vilket fall.

Just nu ligger jag och snackar på msn med min saknadebästaälskadevän Madde. Henne saknar jag något sjukt mycket. Menhar bokat henne några dagar under veckan som jag är hemma. HAr fått reda på när jag får åka hem, så blir att ta flyget till sverige på semester den 26 eller 27-3 eller den 5. Härligt, sen så har jag även bokat bruden äver juldagen då blire party i tranås . hahah ofta man redan bestämmt de liksom juldagen. men vadå de är något som man ser fram emot:)

Men ska sova nu så jag orkar med i morgon, jag tar med mig datorn för de finns internet där så blir bloggisinlägg ändå :) Lägger upp en bild på mig och madde :) när jag är brunett ;d men denna bilden är underbar <3


Never say goodbye because saying goodbye means going away and going away means forgetting


Nu blire blogginlägg efter att ha varit lite looooost i nån dag. Har inte pallat bara.

London dödar mig, känner mig bakis (jag är de inte men det bara känns så), ont i hela kroppen, känner mig även lite halvt död. Men de är väl de värt efter en kväll/natt i London? Igår så blev det middag hos Sara drack även vin och så. Mycket gott. Sen gick jag och Hanna med vinflaksan i handen påväg hem. Alltså varför ska de vara så långt när man ska hem på natten? Illa. Sov i vilket fall hemma hos Hanna, men bar mig av för att försöka ta mig hemåt runt 10 tiden. Det är krongligt att ta sig från en plats till en annan här i London, blev först en buss i från killburg till hydepark corner sen där fick jag ta en annan till victoria station. Där blev det att ta tuben till sloane square. Och där fick jag hoppa på min buss som gick hem till tooting. Men de tog ju sin tid att ta sig hem.

När jag väl är hemma kommer A och kramar om mig och e glad för att jag kommit hem hon visar mig sin nya bokhylla och att hon städat rummer, roligt :) Efter jag kollat på den blev de knalla in i mitt rum lägga mig i sängen med datan och vara halvt död som jag är. T gör mat, så snart blire lunch.

Nu blir de att kolla på Don't stop beliving, de går jämt på tvn, är typ idol, fast med körer och sen ska dom dansa samtidigt. redigt bra tycker jag. :) Hörs senare.

RSS 2.0