lost without u

Alltså har inget att skriva idag. Inget alls. Därför skriver jag inte någonting idag. Kanske ikväll. Eller inte alls. Utan kanske skiter i att skriva idag. Och ikväll. Ingen bra dag. Fick lön. Imorgon. Shoppa. Party.

Lost without u



Simon, I miss u so much that it hurts

national history museum london


Jobbat färdigt för idag, en heldag i centrala London på national history museum. Och även butterfly något. national history museum, var redigt stort mycket människor och så. endel saker var lite mer intressanta en andra. men inget som är så väldigt intressant för mig, fränt med lite dinosarier haahaha.

Och att ta oss dit och hem gick super bra, bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Så de var ju bra. När vi kom tillbaka hit blev det att göra scones  och domvar redigt goda:) Sen blev klockan nyss fyra och då slutade jag. Idag så blir det väl att bara sitta här och glo inget annat att göra. Segt eftersom det inte bor några mer i närheten av där jag bor, den ända som bor i närheten sticker sitter väl på flygplatsen nu och väntar på planet till sverige, martina din fis. Köp med dig ballerinakex och gifflar hem är du snäll :)))

Lite bilder ifrån idag,


vad vetjag

Jaha. Ja. Men det är väl såhär det ska vara då. Vad vet jag. Jag gillar det inte, vet jag. Men de funkar. Vad gör man?

a month in england


Just nu babysitter jag, medans det verkar som att alla i Tranås ska ut på sommarstatt, vill med på sommar statt ju!! Träffa vännerna, Simon och snacka svenska och ha de bra, bara ha en soft och rolig sommarkväll,. Nae nu ligger jag här i sängen i London istället.

T
är ute ikvälll och träffar en vännina. Jag har fixat kvällsmat, sen gett henne ett bad, läst godnatt saga (min engelska blir nog mycket bättre om jag läser varje kväll som jag kommer göra) och nu så ligger hon i sängen och jag kollar på Svensson Svensson.

I morgon blir det ju som sagt naturhistoriska museét. Jag ska försöka sätta mig på rätt bus, till rätt plats. Efter ska jag lyckas hitta rätt buss hem också. Gooood luck to me!!!!! Men de kan ju bli spännande eller?

Sen blev det bestämmt att på måndag ska jag och A sätta oss på ett tåg till T's vänn någonstans mot kusten. Dom har visst pool där, hästar så jag får rida :)))))) Sen så hade visst hon 3 ungar med men äldre. Den älsta va visst 19 som mig. Där ska jag vara i 3 dagar sen hem till London på onsdagen igen. Har även bokat upp mina planer inför helgen och helgen efter det med !
Denna helgen blir det att åka till en tjej på midda+vin kväll. Sen chilla lite.
Helgen efter ska jag med aupairargenturen och dom andra svenska aupair tjejerna till Brighton på aupairträff och utflykt dit. Roligt ska det bli.

Men nu ska jag la typ hoppas på att de börjar något bra på tvn klockan 9 då. Sen sitta uppe tills T kommer hem så jag kan få sova.

Oh just de ja, jag har varit i England i en månad idag :)

love u to the end


kommit tillbaka från en heldag i parken. På förmiddan var även martina där med "sina" barn, så de va ju skönt att man kände någon där idag. så spenderade förmiddagen tillsammans där. sen gick jag och A hem och käkade lite sen blev det att gå ner till parken igen för att spela tennis, vi bokade en bana vid 2-3pm. just nu ångrar jag det lite, för har jäääävligt ont i mina fötter dom är helt döda och känner dom inte ens längre. kommer ha en fet träningsvärk imon säkert också. I morgon ska vi tydligen gå på nationalmuseum. fårse hur det är där. har hört att de ska vara riktigt stort och så. alla barns favorit museum tydligen också. aja jag går dit och får pengar för det! jag är på;)!  så de blir väl en hel dag där i centrala london.

ikväll ska jag babysitta när T ska ut och käka med sin vän. så ska få A i sängen tidigt hade jag tänkt, men tror hon är väldigt trött verkar så efter en heldag i parken. lite bilder från idag bjuds det på med












här skade vara en rubrik


Blev ju en shopping runda med Martina, var inne i PRIMARK och någon mer. Köpte lite grejer detta är lite av det jag köpte :) Köpte även leggins och smyken och sånt. tänkte göra som alla andra bloggare att lägga upp mina kläder hahahh...Allt på bilderna förutom skorna är i från PRIMARK.


När jag kom hem blev det mat, kykling och ris . Mums. sen tog jag ett lååångt bad redigt skönt  var det också kan jag lova. sen har jag skypat med mamma och då samtidigt va emme och petter brevid. Mycket roligt att se dom i camen :) Saknar dom , massvis. Nu skypar jag med min älskling, haha han är störd.

I morgon är en ny dag och blir att jag jobbar hela dagen, eller jag ska iaf baby sitta på kvällen. Men får väl en paus mellan 4-7 eller något. höhö. Men nu äre CSI på tvn! höres imon.

bake a cake


Har varit i parken med A kom nyss hem där ifrån. Nu så bakar vi en kaka, choklad kaka :) Mums! Hon sitter och ritar under tiden den är i ugnen. Hii o vad gör jag jo de ni. Var redigt mycket folk i parken idag. Massvis me små söta ungar. Ska kanske fixa ett extra knäck sen när A har börjat skolan så kan ju jag jobba lite extra me mini barn ist :) Skulle varaskojj .. Detta är bara en tanke eftersom jag kommer ha så mycket tid över när skolan börjar och då kan man ju extra knäcka lixom. Sen tror jag de finns något gym i närheten så vill verkligen börja gymma med. Men de är sånt man få se vad som händer.

En timme kvar sen kommer T hem, sen blire att dra till tooting bec och till primark med Martina, nice.
Höres ikväll cya!

det ända jag tänker på är dig


Godmorgon! Eller?! Godförmidda? Skit samma, igår va ju  en redigt lyckad kväll hade välldigt roligt. Och älskar att kunna kommentera människor och kunna snacka svenska och dom fattar absolut ingenting. HAHAH bästa som finns. Sen blir dom sura för vi snackar svenska hehe. Men de var i vilket fall väldigt roligt, blev ju bara ett snabbis inlägg igår om kvällen men de får räcka :) Blev en billig kväll och vi tjäna på det.

Idag så jobb som vanligt, medans martina ligger hemma o slappar o är ledig fuck you martina om du läser detta ! Men efter jobbet ska vi åka in och glo i affärer blir nog förmodlingen att vi hamnar på primark dags att vässa armbågarna isåfall. Men blir inte så sent ikväll för ska babysitta idag.

Nu satt jag nyss på en film åt alexandra så jag kan spendera lite tid vid datorn smidigt. Efter filmen blir det att göra pankakor, sen baka chokladkaka. Sen hoppas jag på att klockan är fyra så jag kan sluta. Höhöh..
Höres senare ciao

Lite bilder sen igår:





i <3 london


kom nyss hem ifrån en trevlig och mycket rolig kväll med martina. blev att vi först gick på en pub där så drack vim pimm's mycket gott goast typ ! sen så träffa vi några där som bjöd oss på resturang sen skit fin resturang blev för jävligt mycket pengar. han skrev en chek och gav oss den för han jobba där så vi fick äta vad vi ville hur mycket och haha allt. så de var ju inte de billigaste eftersom de va gratis tog man de dyraste. sen hann klockan redan bli elva så dags att dra sig hemmåt för de är jobbdag i morgon. fick taxin billigare med :) hahaha soft soft. jag älskar london :D men ska sova nu höres i morgon.
då slänger jag upp bilder från idag med :)

måste säga att detta kan nog bli en jävligt bra tid i london, för martina o jag har redigt skojj så vi ska göra detta året bra tillsammans :D

cider med martina


första jobbdagen avklarad! blev att leka i parken, se film laga mat och lite mer. jobbade fram till 16.00. sen vart ledig, blev ändå att jag hängde med till stan och köpte lite grejer. blev två böcker på engelska inte dåligt har redan läst ut en annan som jag hade med mig så köpte två nya. "dear john" och "getting over mr right" dear john kan nog va redigt bra filmen är ju sjukt bra iaf :) så nu äre boken på engelska som gäller hihi. fan kommer bli framsteg i min engelska jag gillar det :)

men ska fixa mig lite nu och sen äta. för ikväll ska jag in till tooting bec och ta en cider med martina :) " it''s a date" enligt henne hhaha, hörs ikv när jag kommer hem :)

mamma mia


Första arbetsdagen idag! Gick upp vid 8 och sen åkte vi och köpte ett oystercard, eller de var ju inte riktigt oystercard utan jag fick något skit som jag inte kan åka tuben med utan kan bara åka buss. och de är ju hur jävla krongligt som hellst. varför inte bara köpa ett vanligt så jag kan åka både buss och tuben och overground, och båt lixom jag kommer ju ha användning av det. Ne nu måste jag själv betala extra för att kunna göra allt det där andra. skit också. sen fixade jag ett nytt nummer idag bytte till orange så jag valde ett paket så jag ringer 10 min till sverige för 1p. Så de låter ju rätt vättigt iaf. Menmen , inte va jag planerat men får se hur detta blir hoppas på att det funkar bra annars blire O2 som dom andra har snackat om. det lät lite bättre men man vill ju inte grejea för mycket så detta få jag nöja mig med ett tag. mitt nya nummer är iaf 07583275103, SVERIGE om ni ringer mig som ni borde göra för att underhålla mig lite glöm inte +44 innan ;D hhaha.


aja , varför jag valde mamma mia som rubrik är förklaringen: jag pallar inte mer. från morgonen tills hon går och lägger sig hör man bara mamma mia låtar och de enda film hon ser är mamma mia. och de ända låtarna hon spelar på sin flöjt är mamma mia. tänk er mamma mia låtar på en flöjt!! ahhh huvudvärk! usch så jobbigt det är ..  snart blir den flöjten väldigt bra ved till en fin brasa :)! haha nae vaars men fixa öronpropar blir det väl så småning om..

Idag jobbar jag till 4 så får se vad som händer sen kanske tar mig en promenad och kollar lite runt hur de är här. köpter något gott sen lägger mig i sängen och ser svensson svensson :) hehe men höres senare. ska ut och gunga lite nu med A sen så blire att jag ska fixa käk om en halv timme.

sen måste jag bara tilläga, hih kul att de är så många som läser bloggisen ! roligt att bara blir fler ;D  tackar för de ;D

It all comes down to who's by your side


Hem kommen från Devon, tog mellan 6-7 timmar att åka dit igår. Redigt jobbigt. Lixom vad ska man snacka om i bilen? När vi väl va där nere fick jag träffa A för första gången. Det gick bra, hon var inte alls så blyg som hennes mamma sa att hon skulle vara. Utan efter ungefär 2 timmar när vi gick ut på en promenad så tog hon mig i handen. Höhö. Annars har det väl varit så där, blev en tidigt man gick och la sig igår, la mig redan kvart i 8 i sängen. Haha , men fanns verkligen inget att göra eller internet eller någoot mitt ute i ingenstans så de blev sängen och sova.

Idag så åkte vi från Devon efter den tidiga lunchen som var vid 12. Blev en bil resa på 5 timmar idag bara , inte lika mycket köer som igår. sen så blev det att vi såg på film i bilen jag och A. Hem kommen blev det packa upp lite sen, ta en powernap i sängen. Sen leka lite med A ute i den lilla lilla mini trädgården. I morgon börjar min första arbetsdag! Blandade känslor, men det ska bli roligt :)! Vi ska nog antagligen åka London eye eller gå på museum. Själv hoppas man ju på London eye vem pallar museum? speciellt inte naturhistoriska som  hon ville gå på. Men de får vi se i morgon hur det blir. Annars har vi inte snackat så mycket om hur mina arbetsdagar och arbetsuppgifter kommer vara, verkar som att jag mest ska vara som en stora syster för A.

I morgon ska jag även fixa ett nyt oystercard och ett nytt mobil nummer detta sög ju. Sen skulle vi också köpa såndär grej så jag kan se alla kanaler som finns. Hihi de är bra mycket bra. Men vi hörs la senare. Cya.

IKEA


Kom nyss tillbaka ifrån IKEA. När jag gick där inne så kändes de så sverige. Sen gick jag bland de svenska mat grejerna allt stod på svenska och jag köpte med mig lite svenska godsaker hem. Mest ballerina kex då <3 Kan erkänna att de kom en och en annan tår när jag gick där bland alla svenska god saker. Kom fram en kille och fråga hur de va varför jag grät. hahah jag bara de är lugnt ä svensk o nu får jag hemlägnta grabben garvade och klappa mig på axeln sen gick :P

Föresten så har allt ordnat upp sig allt känns så mycket mycket bättre nu. Jag missuppfattade lite de där med lönen, hahah jag borde känna mig jävligt glad över de jag får för jag är lite bortskämd :D Och jag får komma hem i september :D:D:D:D::D Så ohhhhh va glad jag är nu :D

I morgon åker vi till Devon eller vad  det hette och hämtar A. Stannar över natten och är tillbaka på söndag. Kommer inte ha något internet där så kommer inte uppdatera bloggen. Men ring mig om det är något alltid kul med samtal! Blogg uppdateras på söndag då även jag är tillbaka och laddar inför min första arbetsdag med A. Men nu ska jag sova åker här ifrån halv 9 i morgon tidigt. Hörs på söndag!
Lägger upp en bild på de jag köpte på IKEA :D
Ida Wallin Kom nyss tillbaka ifrån IKEA. När jag gick där inne så kändes de så sverige. Sen gick jag bland de svenska mat grejerna allt stod på svenska och jag köpte med mig lite svenska godsaker hem. Mest ballerina kex då ♥ Kan erkänna att de kom en och en annan tår när jag gick där bland alla svenska god saker. Kom fram en kille och fråga hur de va varför jag grät. hahah jag svara "fine, im swedish and now i been homesick" han bara garvade. och sa att jag det ordnar sig hahah gölligt

everything everywhere


Sitter fortfarande i sängen som jag har gjort hela dagen, fast nu med kläder på mig och ny duschad. Men vet inte riktigt vad man kan göra mer än att se på tvn och sitta vid datan för jag har inte fått någon nyckel än så jag kan ju inte lämna huset för då kommer jag inte lyckas att komma in igen. lite segt.. När man bara går hemma ensam nu i början som jag har gjort, har jag blivit mer homesick. Men jag gör ju inget om dagen, har inte träffat A än och jag bara sitter och glor ut genom fönstret på alla plan som flyger. Klart hemlängtan kommer och jag mår skit?! Har skypat hela dagen med min älskling iaf. Kanske inte snackar hela tiden men vi har på skype så jag kan höra hans röst. Det känns bra redigt bra. Att få bara höra hans röst när han snacka med Ludde och Björke. Kommer inte lämna huset på hela dagen idag, jobbigt. Gråter pallar inte. Vill göra något inte bara sitta här.

Lite om igår, var hemma hos Ellinor och träffade dom tjejerna trevligt. Var där från 19-22 bara snackade och så, lite kul att träffa nya. Men sen är de ju lite jobbigt när man hör att de redan ska få åka hem på semester till sverige.

Men jag ska fixa detta, detta är de jag vill göra :)!



bara för att

BARA FÖR ATT jag vaknar upp gråtandes. Bara för att jag har hemlängtan. Bara för att jag kollar ut genom fönstret och ser massa plan som just flygit upp i luften och är säkert på väg till sverige. Bara för att jag saknar sverige. Bara för att jag saknar mamma. Bara för att jag saknar mina syskon. Bara för att jag saknar pappa. Bara för att jag saknar mormor/morfar/farmor/farfar.Bara för att jag saknar mina väänner. Bara för att jag saknar min pojkvänn. Bara för att jag ska fixa detta detta är de jag vill :D

viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.


Hemkommen nyss från Ellinor, blev att träffa några tjejer. Trevligt trevligt, var det att träffa lite nya. T hämtade mig och körde mig dit, väldigt snällt. I morgon ska jag chilla här hela för middagen sen kommer T hem och då ska vi åka och handla lite. Sen på lördag ska vi åka och hämta A så jag får träffa henne roligt. Men känner inte för att skriva något långt blogg inlägg, har kommit upp lite bad news. Om september som jag hade hoppats på att kunna åka hem, med det blir nog inte så. Sen blir det nog bara 2 veckor över jul istället. Men får väl vara glad över det ändå. men ska dra bye

Simon ♥

airplanes


Ligger här i sängen nyvaken, eller ne har vart vaken sen halv 9. Men pallar inte gå upp ur min säng. Ligger och lyssnar på Gavin DeGraw han är undeeeeerbar. Älskar hans röst. Men ska väl snart upp och ta en dusch, de är någon "handiman" som ska in i mitt rum snart och sätta upp hyllor och skit. Så måste la gå upp ur sängen. Sen så blev de kanske lite ändrade planer för dagen, jag har inte fått någon nyckel till huset så jag kommer inte in igen om jag går ut för T jobbar och jag är ensam hemma. Så hoppas på att Martina kanske kan komma hit så vi kan träfffas här eller något.Blir iaf filmmyskvääll idag senare den backar jag inte på. Måste göra lite greje träffa nya tjejer och så, hemlängtan är fortfarande kvar. Sen räcker de bara med att dra upp rullgardinen och där ser du hur jävla många airplanes som kommer förbi. Hemlängtan ?! Kan sitta och bara glo på alla flygplan och tänka hem. Men men de är ny start här och jag går in med en positiv inställning och vet att detta kommer bli bra. Hörs senare

som jag hade dig förrut


Ligger nu i min nya säng i mitt nya rum i mitt nya hem för ungefär ett år kanske. Fint, skön säng var det iaf litet mysigt rum och så. Har packat upp mina kläder nyligen, sjukt de gjorde jag aldrig på de förra stället men de var bland det första jag gjorde här. Känns redan bättre ställe, i två veckor hade jag mina kläder ner packade i resväskan, nu är dom redan upp packade här. Kanske blir en bild på rummet i morgon. Blev iaf upp hämtad av T på gästhemmet. Åkte efter det och köpte mat som jag tyckte om, hiihih blev visst vädligt mycket men hon pekade o frågade om jag tyckte om det om jag sa "ja" så hamnade den i vagnen om jag sa "nej" fick den stå kvar på hyllan om jag sa "ja, men inte idag" så fick den stå kvar på hyllan men hamna i vagnen i morgon.

Men det känns bra, hade ju hemlängtan och det har jag fortfarande, men inte lika mycket fick reda på att en tjej från Linköping, Martina bor 10 minuter här ifrån med bussen! Det är sjukt nära för att vara i London, även att jag kommer gå förbi henne varje dag sen när dom vanliga rutinerna har börjat för att jag ska hämta upp A på skolan så måste jag gå förbi Martina. Detta höjde upp glädjen över kvällen.

I morgon blir det först en fika med Martina sen blir det mys/film kväll hos Ellinor ser i fram emot morgon dagen! Träffa tjejerna som man bara haft kontakt med över internet och så. Men nu ska jag faktiskt ta och läsa en bok, typ oj de händer inte ofta. Det är en bok på engelska till och med, och det är inte heller så illa haha. A walk to remember. Bästa filmen , bästa boken! Så sköt om er vi höres i morgon.

i can't stop thinking about you


Sista natten har varit här på sjömanskyrkans gästhem. Idag flytta jag in hos familjen i Fullham. Hon hämtar upp mig här senare, skönt med alla väskor. Har haft en väldigt bra tid här i sjömanskyrkans gästhem. Charlotte har jag spenderat mycket tid med här och det har varit bra inte kännts så ensam. Har även lärt känna 3 stycken grabbar som bor i rummet brevid som vi har bott i trevliga pojkar.  Men idag lämnar jag och flyttar in, känns redigt skönt och roligt. Så ska sitta här och kolla på lite film tills jag sticker här ifrån. Men jag tar väl och skriver ett bloggis inlägg lite senare innan jag åker.

tar och lägger upp en bild på min älskling med.

the greatest pleasure


Allt fixat! Väskorna packade! Mat i magen! Och humöret är, mja INGEN KOMMENTAR. Hemängtan idag. Har varit lite nervös inför i morgon. Då flyttar jag in! Hon kommer och hämtar mig här, sen ska vi hem till dom och så bekanta oss med varandra. Sen på torsdag blir det film kväll hos Ellinor och lite andra svenska au pair tjejer. Ska bli roligt att träffa dom :)! Just nu ser jag på VHS :D Haahah gamalt men fejtnt! Hörs imon, cioa

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.


Dagen har varit chill har inte lämnat gästhemmet mer än en halv timma idag. Skönt det för jag har varit så seg och inte orkat göra något alls kroppen pallar inte och hjärnan är på viloläge. Så just nu sitter vi och ser på film, varanan vecka. Den är sjukt bra kommer inte ihåg att den var så bra men det var den ju. Så kommer nog sitta här i det här tvrummet och se film innan det är dags att slagga.

Jag väntar på telesamtal nu också så jag vet hur det blir i morgon då jag ska flytta in hur jag ska ta mig dit och alllt. Funderar på att ha kvar väskorna här sen hämta dem. eller så sitter jag kvar här tills 4 då jag kan ta med mig väskorna till stället jag ska flytta. Börjar även bli nervös som fan, för får inget samtal.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.


Igår blev det att vi gick och käkade på ett sjukt billigt ställe här, en liten bit bort i från där vi bor svenskakyrkanhotellet. Vi hittade ett billigt ställe, för en hamburgare med pommes och en öl/cider till kostade det bara 4.10 alltså det är om man gör om det till svenska kroner ungefär 45 spän för en hamburgetallrik och öl. Helt sjukt billigt tycker jag för det. Och hamburgaren var ju inte äcklig eller något heller utan den funkade att äta. Så det var ju ett nice ställe för att få i sig lite vettig mat och inte någon flötmat, det var ju sallad också! Så det blev lite mer en ekonomiskkväll.

Idag så känner jag mig helt slut och tror det blir att inte ta mig någonstan här ifrån utan gå till köpcentret som är 5minuter här ifrån och kolla lite. Känner inte för att ta tuben någonstans. Bättre att spara dom pengarna. Det är också sista natten som jag sover här, för i morgon flyttar jag in till familjen spännande :) så ska försöka träffa några svenska aupairer som bor runt där jag kommer bo. Har ju haft kontakten med 2 som bor där åt :)

Måste även säga att jag packade resväskan ännu en gång, och om jag öppnar den en gång till och sen stänger den så tror jag den kommer att pajja, min dragkedja ser inte så säker ut längre :/ så jag försökte ta allt som jag behövde imon och packa upp de sen packa ner allt annat. Orkar verkligen inte öppna min resväska igen så hoppas inte jag har glömt något som ska i den.

Bjuder även idag på några bilder från gårdagen:
1. Hamburgetallriken och ölen för 40spän ;D 2. Jag i grymt snygga solbrillor 3. Jag vid London eye 4. Jag stället där vi bor och sverigeflaggaa 5. Jag och Charlotte käkar lite lunch i en park vid oxford street





kom ihåg mig då


delivery from london


Yes då kom man nyss tillbaka till "hotellet" redigt gött. Dagen har gått snabbt, började med oxford street och primark sjukt billiga grejer köpte en väska, för min förra pajade idag och lite grejer som är nödvändiga, (nej inget onödingt mamma). Efter vi strossat runt i affärerna på oxford street blir man ju hungrig så vi köpte med oss lite picknik och satte oss i en park vid oxford street. och stekte där i solen sjukt gött, kan nog känna att de kommer bli ont att sova i natt har bränt upp mig. Sen så tog vi tuben vidare in till Big ben och london eye gick där o glode lite. Sen var klockan redan 6 å då var det dags att ta tuben tillbaka hit.

Ska väl snart ut till någon pub och ta en öl sen käka något. Gott. :)! Snart är det onsdag då jag flyttar in hos familjen :D Skojjskojjj :D






nice to meet you any way


God morgon bloggen! Har inte sovit så här skönt på länge som jag har gjort i natt. Redigt skönt, stort rum, skön säng och bara helt perfect. Vaknade runt 9 tiden för då var det frulle serverat, svensk frukost!!!!! Mums! Nu håller jag på att fixa mig, Min facebook funkar inte och inga pengar på mobilen fan ska man göra liksom, så om det är något ni vill mig så ring mig eller vänta på att jag loggar in på msn. Men dags att sticka hare !

dont wait for everything be perfect


Kom nyss tillbaka till stället där jag bor. Har vart ätit på något mysigt ställe och tagit en cider med henne som jag delar rum med Charlotte. Efter vi hade käkat gick vi och köpte oss lite dricka, så sitter här nu med min vodka blueee och chips påsen. Blir att spendera kvällen med varsin dator och vodka blue.

I morgon ska vi utforska London tillsammans, kanske våga oss upp i London eye. Sen skulle vi till något ställe med as billiga prylar så ska väl shopa loss lite också. Allt känns så bra just nu med att vara här i det nya stället som jag ska bo på tills onsdag, med en soft rumspolare. Sen flytta in i familjen, flera tjejer som skriver på facebook och att ses och så. Så det tycker jag är jävligt kul kan jag väl säga.  Men nu ska jag inte sitta här och skriva något långt blogg inlägg har andra saker att göra. hihi. Hörs imon innan vi drar ut i london. :)




life me of the ground


Kom precis fram till svenskasjömanskyrkan gästhem, skönt. Det är ju inte lätt att konka runt på 30 kg packning alltså. Men här är det i vilket fall jätte fint :) Fick ett rum med 4 stycken sängar så kom hiiiiit någon. Ska stanna här tills onsdag nu då, då som jag flyttar till familjen. Hoppas på att det ska bli bra där! Men det tror jag.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att packat ihop mina saker från det förra stället som jag var på. Sen spenderat dagen med tjejerna där, blev lite käk och fiika och så. Sen drog jag mig hit och det tog ungefär lite mer än en timme. London är stort! Och nu sitter jag här på rummet och det kurrar i magen på mig. Kanske bäst att fixa något att käka ska någ ta en promenad bort till Tesco och köpa något gott. Ikväll ska jag se på svensk tv!!!!!!! Det har dom här så hoppas de är något bra på tvn ;) Men vi hörs väl senare.

jag tycker om när du tar på mig


Klockan är runt åtta nu i London, och jag är sjukt trött så ska nog bli sängen snart med cirka 2 filmer att titta på. Hela eftermiddagen har spenderats framför datorn och skypat & camat med älskling som jag saknar massvis. Jag har ju inte kunnat göra så mycket annat eftersom att jag kommer inte in här efter klockan 16.00 på helgerna. Så man är ju lite inlåst. Men har i vilket fall suttit här och snackat massa skit med Simon saknar honom enormt sjukt jälvla mycket. Men vi ska fixa detta. Det har vi lovat varandra. Fast det kommer bli tufft och kämpit fixar vi detta. Att vara au pair är något jag vill göra och att vara tillsammans med Simon är något jag med vill vara. Så jag ska greja båda!

I morgon flyttar jag ut här ifrån och sticker till ett annat svenskt ställe som jag ska vara på tills onsdag då jag ska flytta in hos familjen ! Soft! Lämnar la detta place runt 14 tiden. Så när jag lämnat mina väskor på det andra stället ska jag försöka ta mig ut lite och cheka runt i London :)

Men nu blir det nog sängen allaredan men blir några filmer att glo på innan jag ska slockna :)
Nattii på er,


white horse


Allt har flytit på bra de senaste 3 dagarna, med att ha fått tag i en familj. Några mer svenska au pair tjejer har mailat mig och så frågar om vi ska ta en fika/öl/träffas. Det är väldigt roligt :) Det var några som bor i ungefär samma område som jag kommer att bo i så det är ju roligt. Men de flesta bor i norr. Men man kan ju ta tuben och så enkelt ändå. Eller att ta sig från ena sidan av london till andra kan ta ungefär en timme haha. långt men sånt kommer man väl vänja sig vid. skillnad här mot var det var i lilla tranås :) Så det känns roligt att man har börjat snacka med lite tjejer som är i exakt samma situation som mig, tar sig till ett annat land själv sen känner inte en ända kotte typ. Har noll koll på länge. Så man vet ju i vilket fall att man inte är själv :)

Idag vaknade jag ungefär vid 9snoret och fixade lite innan jag stack ut och gjorde stan här. Blev att gå på Baker  street. Rätt soft inhandlade lite grejer som jag var tvungen efter det blev det en ensam fika på starbucks men de var rediigt gött. Sen när man sitter där i sin ensamhet och man hör att de kommer in 2 svenskar genom dörren man får som ett leende på läpparna av att höra deras röster när de snackar svenska :) Iofs så de var de vuxna men spelar roll man får ändå en härlig känsla i magen när man hörde de svenska rösterrna :) När jag gick vidare fick jag en annan känsla i magen, lite ont och jag vet inte . hemlängtan började komma inte så roligt. allt har varit så blandat under min tid i england. och har inte haft tiden till hemlängtan eftersom jag har tänkt på så mycket annat. men just nu när allt ser mycket justare ut och jag kan andas ut och inte behöver tänka på så mycket mer så kommer hemlängtan. När jag kan ta det chill och andas. Har inte några speciella tankar utan de var då som hemlängtan kom fram. Segt som fan. Men men, hemlängtan kommer ju att höra till och om man inte har deet så är de kanske något som är lite fel? Men idag så mår jag ju så där just nu efter att jag har fått lite hemlängtan. Jag kommer nog att sitta här vid datorn resten av kvällen och har inte några planer på att göra något annat än att fixa lite mat sen skypa med min underbara och saknade älskling. men jag tror att hemllängtan kommer att vara kvar under en tid nu, men när jag väl flyttat in i familjen och har kommit in i det så kommer jag trivas och inte ha lika mycket tror jag.

Kan ju ta och berätta lite om gårdagen med, då det blev en kväll med några tjejer.. Blev för att vi drog till en förpub med massvis folk som var där. Sen så tog vid bussen till camden men när vi väl var där så stanna jag ett tag sen tog jag bussen tillbaka. Blev sängen vid 1 eller något rätt trött :) men det var trevligt första utgången avklarad i london :)
blir väl ett till inlägg lite senare..


send me on my way


det går bra nu..

Fixa familj, flytta in onsdag √
Fixa boende tills onsdag √


idag blir det utgång med ngra tjejer i från kyrkan här som jag bor. blir att dra till camden till ett ställe där som ska visst vara väldigt populärt i london det heter Koko.  imon ska jag väl försöka att ta mig ut och glo lite i affärer i london och så :) men nu blir det att fixa mig får bli ett inläggimon om hur kvällen har vart och så :)


fotbolls låten

Come on,

Andra natten här avklarad. En natt kvar sen så ah, får vi se. Men ska fixa lite och så maila lite agenturer och så. Vill ju verkligen stanna i london och hitta en bra familj att bo hos. Hoppas på att man lyckas med det då. 


london underground

LONDON UNDERGROUND

Idag vaknade jag skapligt tidigt för att börja dagen med att skriva om mitt family letter sedan skicka det tillnågra. Efter det blev det att dra ut och fixa lite grejer tex. köpa oystercard (undergroundskort, till tuben) sen köpte jag ett engelsk simkorts nummer, så nytt nummer nu.. När jag väl hade inhandlat allt som behövdes för attt kunna vara här så tog jag tuben ut till en au pair argentur och blev lite intevjuad och så. Så förhoppningsvis ska jag på några intervjuer i morgon. Så hoppas på ett jobb till nästa vecka då. Annars så ahh..

Och London de är ju hur bra som hellst trivs här.  



pick me up


Lämnade familjen idag, det var inte så bra som jag hade hoppats på det lät för bra för att vara sant typ. Så lämnat dom, så är på ett typ gäst hem som svenska kyrkan har här i london. - Nej jag bor inte i en kyrka detta är mer som ett B&B ställe. Får bo i ett rum här gratis och så. Kom hit ungefär vid 3 tiden, då började jag på direkten att söka efter en ny familj att kunna flytta in hos så snabbt som möjligt har kollat på sidor på internet och anslagstavlor och så. HAr även mailat till andra aupair föreningar. För jag vill verkligen vara kvar här i England jag tycker verkligen om det landet helt nice. Men jag vill leta efter en familj som bor i London istället, för här finns det aupair träffar och det kan bli mycket lättare att träffa nya människor. Så jag ska ge det ett försök och hitta något nytt här. Annars vet jag inte alls vad som kommer att hända eller hur det blir om jag inte hittar ngt nytt. Vill ju verkligen inte åka tillbaka till Sverige nu. Så idag och i morgon kommer jag att ge allt för att kunna få en ny familj att kunna bo hos. Börjar blir väldigt trött nu också så blir någ att jag lägger mig skapligt tidigt idag. Blir en tuff dag imon med att försöka hitat nytt jobb..

dagen lång inte kort


Börja dagen tidigt idag med att plocka i stallet släppa in hästarna sätta upp hönät, mocka och allt annat. Var därett tag . sen blev det vidare ner till huset damsuga och diska och allt de där fixa pojkarnas bäddar. allså är inet litet hus detta det är ju ett slott. 

pojkarna tjatar om att bada så vi drog oss till poolen sen har legat där. har jag även gjort världens goaste pankakor det tyckte iaf familjen sutton sen gick vi in jag städade lite mer i huset sen så fick jag även göra goaste pasta .  Nu sitter jag här med James o vi har varsin data och spelar lite :P

Blir att fixa med rummet ikv. sen sova tidigt.. :)

Hörs nog imon!

Ciaooo

naive


Står utanför huset med min dator och lånar deras internet.  Idag är jag faktiskt ledig, så blir att ta bussen in till norwich skulle jag tro sen vänta på att få höra ngt av den andra familjen eftersom att de inte känns så bra här.  Hemlängtan - inget. aja nu ska jag fixa mej sen dra till norwich, stan fika på starbucks och sen twilight sista filmen ikväll !


sometimes everything dont feel okey


Idag har varit en hård dag, har fått städa ur 4 stycken boxar, har alltså mockat ut allt sen efter det har jag spolat av med vatten o sen soppat ut allt vatten. verkligen jobbigt men det funkar snacka om att vara på gymmet 24/7.. rider 3 ggr per dag med på 3 olika hästar.. men de är slet göra .. Men okey.

Igår var jag ute  på krogen i Cromer och shiiiit jag vet vilket trick för att kunna snkaca med massa, säg bara vilken engelsk stor fotbolls stjärna du jobbar åt.

men nu ska jag dricka vin och snacka med familjen

ENGLAND


har inte kunnat blogg så mycket dom adra dagarna har inte haft tillgång till internet har inte heller hunnit, Det är väldigt isolerat och stor går. Och familjen bor i ett typ palats?  Familjen är 5 stycken pojkar men bara 2 stycken som man måste ha koll på. Fast egentligen är det inte det som behövs göras. Utan det största arbetet ligger i stallet där jag tar hand om 7 stycken hästar ... Mycketatt göra. Det är en till tjej här som hjälper till och delar hus med mig, som är från sverige..

Nu sitter jag och har lunch så kan inte skriva så mycket mer men jag kommer väl in o skiriver ett inlögg imon också... Kan ju säga att hemlängtan är väldigt stor, jag har haft lite tänkar om jag verkligen har så stort häst intresse som man måste ha för det här jobbet,


RSS 2.0