happy inside


snyggbrunett.

You Know I Love You, Don't You?

2010 10 31

Börjar väl med och skriva om gårdagen. Blev att man först åkte till King's road. Knalla runt där och så, soft! Sen en stund i Chelsea där jag köpte mina grejer inför kvällens halloweenfest i Elefant and Castle. Eva Började med en förfest hos var runt 8 pers från lite över allt i världen, frankrike, tyskland, nya zeeland bl.a.  Trevligt sen blev det tuben till E&C och in på den enormt stora halloweenfesten! Grymt galet stort! Och galet mycket folk! Även galet dyrt att ta sig in me. Men det var det värt! ;) Väl där inne efter lite köande så var det 3 vångigar me dansgolv, sen gick man som i en liten labyrint och så kom man ut i en stor tunnel där alla rökte och så. Brevid det så fanns det ett till dansgolv men lite mer speciellt om jag kan säga så, fett roligt iaf! Det var "silencdisco" alla hade på sig hörlurar så musiken bara kom där ifrån. Det var samma musik i allas hörlurar så om  det kom en väldigt populär och känd låt så bara börja alla skrika och sjunga! Så himla härligt och roligt det var, detta gillade jag! Kvällen till ära hade dom exotiska dansare som dansade i glasbollar med vatten i runt om i lokalen i, jaa, string och bh. Var hemma runt 4 tiden, men det var det ju så värt!  Galen kväll;)

Idag var man ju så sjukt seg och hade ingen röst även redigt ont i munnen (pga blåsor) och mina läppar är fortfarane stora! :( även en jobbig hosta har man fått på sig med. Så haft en mysig dag i min varma säng. Eller var iväg en stund. Sen har jag gjort halloween pumpa me A och sen gick vi även trick or- treating. Fick ihop mycket godis, så mysigt att dom går så in i det här i England är ju något stort :) Så har varit många pumpar som lyst upp gatan som jag bor på gillas!

Bjuder på några bilder från igår, mer lär komma i morgon :)


where is the love

Black Eyed Peas – Where Is The Love?

2010 10 29

Inget bloggande igår var alldeles för trött för det. Tåg ju tåget ner till devon och sen tillbaka. Contryside är så fint, jag har sagt det innan och jag säger det igen och igen.. Mysigt me alla små fina tegel hus, hundar som springer lösa och gubbar med baskért och käpp! Sjukt gulligt och mysigt. Som det är i tvprogrammet "hem till gården" tro mig det är så dom lever på contryside.  Inte för jag upplevde det nu sittande innan för ett tåg, me jag såg! Och sen har  jag faktiskt upplevt det me, dom gångerna jag var nere i Devon över en weekend och den veckan jag och A bodde hos T's vänn Charlotte. Så jo jag har upp levt och vet att jag gillar det skarpt! ;) Ahhja, me tillbaka i London runt 18.20 tiden då drog vi och åt på resturang! Mumsigt och fint värre ;) Redigt gott, jag A och T :) Sen hem o sova ;)

Idag har jag jobbat hel dag, me vart easy bakat, lekt prinsessa och haft disco
.. Sen på eftermiddagen runt 16.30 så blev det bio.. Nu blire csi/ncis kväll.. Mina läppar ser ut som linda rosings stora som fan.. Ont gör det me vet inte vad asså.. May blir ett inlägg senare, cioaaa



Jag vet du kommer att se på mig sådär som du alltid har gjort min vän

2010 10 27

Onsdag, mitten av vecka 43...
Idag har Sanne varit hos mig på lunch, pratade och hade det trevligt.. Allt prat blev på engelska eftersom hon är ifrån Holland.. Känns bra, man förstår verkligen hur mycket engelskan har blivit sen man flytta hit när man pratar på flytande me sina icke svenska vänner. Så haft en bra dag :) Efter att hon drog tog jag en power walk, härlig dag idag inte alls så kallt sen blå himmel me o sol! Gillar! Kom tillbaka och tog tag i att städa huset snäll som jag är. Eller de är ju i vanligtvis mitt jobb, men är ledig denna veckan. Fast jag tyckte att köket behövde damsugas så jag gjordet duktig tjej ;)!

I morgon äre tuff tuff tuff tåg dag. Åker ner till Devon plockar upp sötan och tar henne tillbaka till London.. Sen på fredag ska vi hitta på något roligt jag och hon eftersom hon är ledig från skolan sista dan innan hon börjar igen. Hhehe,

Så vi hörs i morgon typ samma tid skulle jag tro ;)
Hare fint! Pussar ifrån London♥ Slänger upp en bild ifrån studentvecka bara för att jag tycker det är redigt söt.


we gotta move on

2010 10 27


Hemma efter en kväll hos Eva det var mycket trevligt :) Åt taco och kollade på filmen "up" haha jag bara älskar den filmen kan ju se den om och om igen ;) Underbar! Men nu blire "Andra sidan häcken", jag är inne på animerade filmer idag ;)

Kan somna me ett leénde på läpparna och tycker att denna dagen har varit väldigt bra♥

Please don't let me go

2010 10 26


Idag blev det  shopping på oxford street! Blev att börja lite me julklappar. Så nu har jag börjat me det och det känns ganska skönt, alla Simon's julklappar är färdiga :) Och Madde's födelsedagspresent halvt :).  Men jag är såå nöjd me julklappen till simon och att jag fick den mycket billigare än va den skulle kosta hihi.. Perfekt jue!

Snart blire att dra iväg till Eva för tacos och film! Hörs senare :)



Im fallin'

2010 10 25


Idag blev det först en sväng till Wandswort eller typ vart runt där. Sen hem. Där var jag så duktig att jag städade, tvättade och bytte lakan. Duktig tjej! Sen så kom T hem idag med efter sin lilla weekend nere i Devon, där hon tippade av A. För A skulle vara där nere tills på torsdag då jag ska tåget ner och hämta henne sen åka tillbaka.

Morgondagens schema ser ut att det blir shopping underdagen. Och sen vidare på kvällen till Eva och där bjuds det på Tacos och film kväll, mys! Kan bli en bra dag  :) Detta var en liten update så vi hörs imon ;)

Puss på er!


2010 10 24

Jahop. Blev visst någon/några dagar utan blogginlägg men vadå det går ju fortdagarna här? Speciellt helgerna! Lite om denna helgen då..

Fredag; vart det ju babysitt
Igår; vakna tidigt på morgonen typ 8 för att gå till streatham och möta upp Frida vid 9. för att sedan ta bussen till Covent garden.  Var inne där tidigt och knalla runt där ett tag, underbart ställe det där asså! Gillas skarpt :) Vi åt på EAT lite frulle/lunch.. Sen knalla vi runt lite till och det blev en god cupcake även. Helt sjukt hur fina dom var hur man kan lyckas göra sånna hehe :) Sen var jag hemma igen framåt 4 tiden, fick med mig tre stycken tavlor hem. (tar en bild någon annan gång och lägger upp) Men redigt fina är dom och jag har kollat på dom en annan gång me när jag köpte mina andra 3 tavlor me London motiv på så. Dessa är de kända filmer och det finns en röd tråd så är väldigt nöjd. Det blev Notting hill, Dirty dancing & Pretty Woman! Gillar gilla. Känner att jag har fått lite tavlorabstinens sen jag flytta hit har lixom redan köpt 6 stycken hehe;).

Sen på kvällen blev det att martina kom hit, vi laga mat och fixa oss. För att dra in till Piccadilly för bowling och utgång.. Någon bowling blev det inte men utgång blev det. Först en pub i Leicester Square, sen till en annan i Covent garden och till sist en nattklubb i Piccadilly.. Kvällen var redigt bra lika så hela dagen :)

Idag; Hangoverday ! YesYesYes! Tror jag sovit halva dagen.. Martina slagga här så var bakis tillsammans laga mat och såg film, nice.. Just nu ligger jag och tittar på Glee och äter Ben&Jerry's billigare här än i Sverige ;)

Men en redigt bra helg och nu är jag ledig tills på torsdag:)

Bjuder på lite bilder sen helgen blir mer en annan dag.. Puss


2010 10 22

Och nu kör vi på ett inlägg med text och känslor. (?) Har undvikt att skriva mina tankar och funderingar här på bloggen över det som jag har haft lite blandade känslor över de senaste dagarna. Jag tänker fortsätta med att undvika att skriva om allt som händer/hänt men lite ska jag nog allt ta och dela med mig av. I någon/några veckor nu har jag tänkt och funderat lite över det mesta. I förrgår så lät jag mina tankar och funderingar komma ut. Jag pratade om det och sedan blev det tårar och vin! Och inte mycket sömn alls. Igår så vart det lite bättre pratade lite då med men denna gången utan tårar och vin... Idag mår jag som jag gjort de senaste dagarna.. Satt brevid A när hon badade och pratade helt plötsligt kände jag att jag var tvungen att gå där ifrån för tårarna skulle komma vilken sekund som hellst. Och ja det stämmde, börja stor tjuta i camen framför Simon när jag satte mig där och kände att jag bara behövde prata me någon som finns där och stöttar och älskar. Me han knappt säga hej förens tårarna börja spruta. Har inget svar på varför.. Aja, jag har ett beslut att fatta. Jag känner att jag redan vet vad det blir till 90%. Men ändå jobbigt som fan.

Amen nu tar vi och skiter i det och snackar lite skojj istället..


Fredag idag helg !!!! Och är ledig tills på torsdag ;) Woohooo!! I LIKE IT! Men ikväll blev det babysitt men det har jag inte det minsta emot eftersom de är en underbar söt unge jag tar hand om.. Fick höra idag. "Ida, i love you! You are the best aupair". Såå gullig hon är! Det var väl de som gjorde att tårarna börja rinna eftersom att jag hade mycket tankar om allt..

Idag har jag bakat hallongrottor :D Mums sen drog jag till wanswort mötte upp lite. Började jobba och drog till sweet shop (en godis affär vid hennes skola). O ja när jag står där inne i den lilla godisbutiken vem tror ni inte står före oss i kön?!?!??!?  - Jooo såklar MARK OWEN (take that)!  Sweet! Gilla gilla gilla är väl det jag kan få fram! Var verkligen något som jag behövde nu ;)

Helgens planer är idag hemma eftersom jag babysitter. Imorgon Covent garden på dagen. Bowling och utgång på kvällen! Söndag, jadu blir väl något fun där med :)) Veckan blire shopping och julklapps shopping till massa underbaringar!  Sen bara leva och ha skojj lite .. Torsdag tar jag tåget ner till Devon och plockar upp A som spenderat några dagar hos mormor o morfar. Sen tar nästa tåg tillbaka till London. Fredag blire heldag med A vi ska förmodligen ta en ridtur i Ritchmond Park. Eller något annat roligt!

Men nu äre bra things on tv! Så hörs babes!



2010 10 21

Skrev inget igår, bara la in bilder hade ingen lust har egentligen ingen lust att skriva nu heller. Känns som jag typ ..... aja skiter it just nu. lovar att försöka få till ett bra inlägg imon.

missing-piece-of-my-heart




somattskiljasig


2010 10 20


2010 10 19

God morgon världen, vilken underbar dag!  Sol, lite blå himmel och ser rätt varmt ut. Men trots allt de så har jag bestämmt mig att idag ska blir första dagen me vinterjackan. Eftersom jag kommer vara ute i kväll och glo på när A spelar tennis och de brukar vara jääääävligt kallt så blire nog den.

Städat har jag gjort skype en snabbis me mamma och nu me simon
. Dags för lunch snart tror jag lutar åt att de blir micropommes idag och ostsås <3 hihi min ny favvorit ;) Men hörs senare. cioa

2010 10 18

Var hemma sisådär en timme sen drog jag och mötte upp Floo (min franka aupair vän;) ! :)  Trevligt trevligt.. Vi möttes upp utanför barnens skola sen gick vi till ett fik i närheten, blev varm choklad och browni. Mums! Sen gick vi runt i Wandsworth Common tills klockan blev kvart i 5 då det var dags för oss båda att plocka upp barnen i skolan. Ta hem A och gjorde allt det vanliga som jag inte behöver skriva igen tycker jag ;)

Aww är såååå glad över min BlackBerry så de är galet! Just nu funkar allt så bra med den :D Gilla gilla gilla! Gillar förövrigt min nya header måste nog va bland den mesta jag haft enligt mig hehe:)  va ni tycker om den?

Simon, if u smile i smile♥


2010 10 18

65 dagar kvar tills jag får pussa på simon♥ och mysa me honom underbart ! Längtar så sjukt mycket men tycker verkligen att dagarna rullar på snabbt här både bra & dåligt. Så de är ju bra :) Saknar att få känna närhet för allt för längesen jag fick känns hans närhet nu. Men om 65 dagar dåså.. Myyys♥

Idag gick jag upp klockan 8 tidigaste jag har gått upp här i London hehe
. Men de gjorde jag för att hinna med dagens hushålls sysslor innan jag skulle ta tuben till Moa i West Hampsted... Och jag kan säga att idag hatar jag tuben!!!! Stod varken på internet eller hört något om att Jubilee skulle vara vara avstängd. Så jag tog ju tuben till London bridge med Northen. För att byta till Jubilee me nej så klart avsängd och man har inte teckning där nere så tar tuben tillbaka till tooting bec och ringer moa där och bestämmer att vi ses en annan dag istället :) Förlorade fan 8 pund idag på denna jävla resa, me fan kan inte stämma att de försvann så mycet. För jag toppa upp oyster me 10pund.. Aja skit samma!

Ohh något som gjorde mig glad nu efter allt jobbiga me tuben är att:
MITT INTERNET PÅ MOBILEN FUNKAR :D HAPPY IDA!


2010 10 17



I wake up every evening, with a big smile on my face
And it never feels out of place

And truth be told I miss you
And truth be told I'm lying

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell
I wake up every evening, with a big smile on my face
And it never feels out of place

2010 10 17

Blev en black berry igår ! :D Efter typ 5 timmars rännande i södra london, jag gick också vill jag bara påpeka ;) hihi så motionen börjar bli bättre, går typ jämt nu överallt och brukar skippa bussen. Lite om igår när jag köpte den då vart ju flera problem hehe. Mötte upp Martina och gick till tooting brodway först in på phone 4u me då säger dom att jag måste ha en summa på kortet för att kunna betala mobilen, och jag hade ju 0 på kortet ringde mamma och hon var gullig och satte in.. Tack ♥ ! Undertiden pengarna skulle förasöver så gick vi och tog en fika på Café Nero.. Sen tillbaka till phone 4u, när jag skulle köpa den nu säger dom att det inte finns någon i svart modell. SUUUUG tänkte ju jag för ville ju inte ha en vit så gick där ifrån.. In på nästa mobil affär, the phonehouse eller the carphone warehouse som det heter här.. Där har dom mobilen i svart och bättre pris. Så går fram till kassan och ska betala och där måste dom ha mitt kort för att dra en pund, pallar inte  berätta varför dom va tvungna och ha det. Mannen i kassan kollar på mitt kort och säger "This is swedbank card" Jag bara "yes i know?!?!" och då säger han att jag inte kan köpa mobilen där för att jag inte har ett engelskt bankkort... SUUUUUUG tänkte jag igen och gick även där ifrån skitförbannad och med ett väldigt dåligt humör. Traskar uppott mot tooting bec. Och sen GÅR jag hem, förbannan för att sitta o vänta på en buss som tar ett halv år att komma. Var hemma i cirka 5-10 min tills jag bestämde mig för att till Streatham och köpa mobilen där istället på phone 4u. Jag ville ju verkligen ha den ju ! Så jag gick dit och yes där fanns den i svart färg :D WOhoooooo tänkte jag tjejen i kassan börjar och knappra in och greja. Jag sa ungefär 5 gånger att jag ville ha mobilen på svenska bruden måste ju bara vart allmänt trög eller något och knapprar in engelska så ALLA precis ALLA andra språk raderas från mobilen. Hon blir nervös säger förlåt 100 ggr och säger att hon inte tänkte fast hon lyssnde på vaa jag sagt om att jag vill ha mitt svenska språk på mobilen. Hon haffar en annan kille som jobbar där och han säger att det inte går att ändra nu efteråt jag ilskna till rejält hah! Han sa att de va bruden som gjorde det fel , självklart att de va jag rörde ju den inte!  Me han läser lite och ser att man kan ladda ner svenska språket till mobilen om man har en CD gullig som han är så hjälper han mig med det i affären. Han går bakom och försöker fixa me sen efter typ lååångtid är han tbx och säger att de inte funkar men att han har ringt sin chef ;D som kommer och skulle fixat .. Gulligt och snällt ! Chefen kom och han fixade det :D Lämnade phone 4u med en blackberry i min hand me svenskt språk, efter att ha varit där inne i 2 timmar! höhö

Idag så har jag varit i Wandsworth och Streatham. I stretham var jag även idag på phone 4u ang min mobil kunde iinte koppla upp mig på internet.. Men va samma kille i kassan idag som hjälte mig igår som hjälpte mig idag han kände igen mig höhhöh.. Me han ringde typ upp något för  att internet ska funka måste man typ riinga upp och aktivera sin blackberry så nu är det gjort och internet börjar funka inom 24 timmar annars sa han att jag skulle komma tbx :) Sen har jag gjort lite mer skojj idag me tar det senare! jag har iaf min BB nu och gillr den skarpt ;) hoppas på att allt blir bra bara :D

nu ska jag se film hörs maybe later ;)

2010 10 15

Kanske dags för ett litet blogg inlägg ... eller? - Jo men jag vet att Martina vill de iaf haha! Igår blev det inget alls, varför? Inte någon jävla aning.. Idag har de la varit hur mår många som hellst random personer i huset asså när jag vart hemma. Lite skummt sisåådär att det kommer random typ varanan dag och gör något i huset.. Aja, börjar morgonen me att de står en målare i köket. Han var från Polen, tror typ alla är de som är målare/handyman här.. Eller T verkar ju bara ha polaker iaf haha. Drar sedan upp rullgardinen i mitt rum och Hej på dig målare nr2! Drar ner rullgardinen och bestämmer mig för att somna om igen. Det gör jag och väldigt skönt också tills dörrringklockan börja plinga. Där står Martina as pigg o har med sig en hårfärg så färgade hennes hår blev mycket bra och är därför mycket nöjd! Sen plinga det på igen och där kom "damsugar killarna" in me massa stora saker och skulle damsuga trappan och lite annat.. Lät som om de var jordbävning och slutade me att jag fick huvudvärk. Aja , lite om dagen sen började mitt jobb 16,15 jobbet beståd idag av att baka TOM & JERRY CAKE! Mumms, sen laga mat efter det. Och målade hihi. Kan säga att denna dagen var skapligt bra :)

Nu ligger jag i sängen och tittar på FRIENDS, har väl sätt sisåådär 5-7 avsnitt
. Men det är ju sååå bra!!!! Varför jag inte är ute o roar mig i London♥ idag är för att jag inte har råd, eller jo ikväll har . Har ju 180 pund = 1986 KR.. Så är jag egentligen så fattig ? Naeee, me imon ska jag juuu köpa min Black Berryyy♥ :D Och på några minuter i morgon kommer 180 pund bli 20 pund kvar.. Ja, så de är förklaringen på varför jag lär stanna inne hela denna helgen! Men räkna med utgång nästa helg, i antagligen Croydon, tooting eller centrala med Frida ! Skojj blire nog, börjar bli törstiiig va ett litet tagsen ;) Men imon imon imon är jag ägaren till en Black Berry..

Men nu blire more FRIENDS maybe vi hörs senare eller? ;)

PS
. Jag saknar Mamma♥ ♥ ♥

PS 2. Sen saknar jag några mer med ;)



2010 10 13


2010 10 12

Ännu en dag borta. Blev lite sovmorgon sen städning. Efter de tog jag mig en sväng till postoffice för att köpa ett paket så jag kan skicka hem lite sommar kläder. Så gick hem och plocka i lite kläder som kommer att sändas till kalla svealand ;) Men det får jag gå och lämna i morgon :) Härligt och smidigt att postoffice ligger max 5 min ifrån mig typ, gillas gillas!  Så blir ett besök där imon igen sen får jag se vad som händer.

Idag hade A sin tennis så satt ute i solen till kl: 18 tur för då gick solen ner och de blev plötsligt svinkallt här i staden me big ben och picadilly ;) höhö.

Men ikväll äre CSI night på tvn så blir en lång kväll me CSI!

Cioaa

2010 10 11


2010 10 11

Jahopp, måndag avklarad och en ny vecka har börjat. Eftersom att sommaren har kommit tillbaka till London gick jag till parken idag och mötte upp martina o jacob där för att äta glass glass glass. Mums i detta sommar väder! Sen gick jag hem en stund städa lite och plocka i ordning och så för att sedan hämta upp A i hennes skola vid 17 hugget. Eftersom att de var strålande sol, blå himmel och varmt bestämmde jag mig för att ta en promenad och gå till hennes skola istället för att ta bussen. Den ligger ganska långt bort från hemmet så man måste åka buss, men jag kännde lite motion skadar inte så jag knallade iväg. Haha, och då hände sjukaste saken....

När jag hade gått ner ifrån  min gata ut på "mainroad" så äre en kille som håller på att lasta in grejer i en bild
. Tyckte att han glodde jäääävligt mycket och så.. Men sket it, me efter ett tag kollar jag bak och ser att han fortfarande glor. Skumm kille tänkte jag, och sen så gick jag i typ en kvart aså var långt ifrån honom iaf, en 15 mins promenad från han. Helt plötsligt äre någon som tar tag i min axel, asså har aldrig varit så rädd i helt mitt liv hade högsta volymen på ipoden och hörde inget o sen äre någon som bara hugger tag i axeln på dig. Blir man inte rädd eller? OHJO! Det var han killen som var vid bilen o glodde som kom. O så säger han : "Hi, oh I run to u." Jag bara aha och? & då säger han typ detta "Just wanna say that u are beautiful! What's youre name. Where are u from? Are u singel? Can i get your number? Can we go out  someday to a resturang? I can pay!  Take a drink? You are really beautiful, that's why i run after u."

Asssååå skumm grabb asså, ohnej, han fick inte mitt nummer lixom något problem måste ju han ha när han sprungit efter mig as långt?  Så jag lossades ta hans nummer
. Sen sa jag att jag var tvungen att gå och hade inte money på mobilen så jag inte kunde ringa upp han. Haha great! Precis efter han gått tillbaka så var jag tvungen att ringa upp Simon och berätta, haha han bara as garvade! Söt ! Va bara tvungen o skriva detta på bloggisen tycker de  var lite småroligt :)

Sen väl framme i skolan efter en 35 minuterspromenad, asså fattar inte att de gick så snabbt ändå att gå
. Gick väl fort antar jag :) Men tog bussen hem sen me A :) Och nu har jag nyss tagit ett långt varmt bubbelbad, underbart ! :D

Ojj, blev rätt långt inlägg haha ! Me hörs maybe later cioa cioa
.. Bjuder på lite höst bilder i London, inte för att de är så höstigt men men.




2010 10 10

2010 10 10
Idag har jag och Simon 9 månader tillsammans hade ju varit lite fränare om de hade varit 10 månader tillsammans! Haha

Love you♥

2010 10 09

Inga ord , men jag saknar! ♥
Säger bara att låt texten berättar allt , stämmer in som bara den






2010 10 09

Igår blev det bio med Martina, Life as we know it blev det  faktiskt bra men det var en såndär film som man redan visste hur den skulle sluta. höhö käka även på KFC, och när vi satt där så såg vi typ 10 springande poliser o 2-3 polisbilar komma i en jävla fart haha ville ju veta va som hänt.

Pengar & mobil problems?!?!?!

Fan detta suger me att bara ha 60 pund att leva för på en vecka så därför bestämde jag mig idag att nästa helg köper jag min mobil så jag slipper leva på bara 60 pund... Jag får ju 80 i lön men jag har laggt undan 20 varje vecka för att spara till min Black Berry. Men har nu bestämmt mig att nästa vecka lägga ner större del av lönen till att köpa den så har jag de gjort o slipper leva fattigt varje helg. Just nu ligger jag uppe i 120 pund och min mobil kommer att kosta 170 50 pund försvinner nästa helg till mobilen men va då då har jag den ju. Och så har jag mer pengar att leva för aja så blir det i vilket fall så har jag den hmm, kanske yrade till det lite haha vad vet jag?

Nu snart blire o käka lunch sen möta upp Eva & dom andra tjejerna...  Ikväll blire bowling me Martina skojj skojj var ju mycket längesen som jag bowlade så de ska bli skojj att få slänga några klot i backen. Och i morgon lutar det åt att åka till IKEA för o äta swedish meatballs hihih mumma.

Men dags å kila iväg fix mat och London väntar!


2010 10 08

Faktiskt en redigt jävla bra dag må jag säga! Asså inget speciellt hände me den var redigt bra.

Idag har jag 100 dagar i England och kan säga att jag har upplevt så mycket på domma 100 dagarna här, både bra och dåliga dagar! Gör därför en liten lista över saker som jag gjort/upplevt :)

  • Jobbat för ett engelskt fotbollsproffs, tummen upp för att ha fått träffa han o hans 5 ungar :)
  • Varit hemlös eller typ iaf jo hemlös. Bodde på svenska k:a här i London och sedan gästhemmet.
  • Hittat ny familj som jag flyttat in hos, den jag bor/jobbar för nu.
  • Lärt mig grymt mycket bättre engelska
  • Träffat så många underbara och härliga människor.
  • Hälsa på Big Ben ;)
  • Mött på Mark Owen från TAKE THAT.
  • Badat i havet
  • Varit på den fetaste 21 års festen, som dom laggt ner många många mille på.
  • Ridit i Ritchmond Park.
  • Åkt London Eye.
  • Varit på IKEA och ätit swedish meatballs.
  • Haft hemlängtan..
  • Varit i Brighton
  • Haft bland den bästa tiden i mitt liv här vissa dagar.
  • Vart på Notthing Hill canival
  • Bor i staden där det nu varnas för bombattentat, och man hör om det över allt.
  • OCH MÅNGA MER BRA & DÅLIGA SAKER

Jag skriver om helgen vad som hänt på söndga tar allt i ett;) men kan säga nu de blir en helg utan ALKOHOL!

2010 10 07

Ligger i sängen, idag började jag dagen me en joggingrunda kanske inte var de bästa o göra när jag inte är fullt frisk utan hostar o massa jobbigt. Men kännde att ta en springtur är det ända som skulle kunna få mig på andra tankar. Så den var ju väldigt bra ändå........ Sen har jag inte gjort så mycket mer asså, jag har babysuttit ikväll när T var ute me sina vänninor och åt. Men det var easyyyyy..

Har just kollat klart på I RYMDEN FINNS INGA KäNSLOR... Mycket bra film!

I helgen blire bio, camden eller covent garden och IKEA! (Kanske blire gayklubb med)


http://www.youtube.com/watch?v=GvNel63ChA4

2010 10 06

Idag har det varit sol och sommar värme här i London. Skönt vare när jag väl kom ut ur huset och upp ur sängen... Ska visst bli sånt väder i helgen med redigt nice om det blire.. Imorgon har jag planer på att dra ut på en spring tur under morgonen. Känns som om jag har tappat kondtionen. Så den ska jag ta och leta reda på igen. Sen får man se va som händer senare under dagen börjar jobba vid 4pm iaf.

Blev städning av huset idag, sen hämta upp A och inte så mycket mer efter det. Just nu ligger jag här i sängen och kollar på Gossip Girl som är på tv :)



2010 10 05

Jag vet inte men idag har inte varit någon speciell höjdar dag va jag kan säga.... Varit allmänt depp och haft för många tankar som har snurrat runt i skallen på mig. Och förstör min dag. Jag vet, men ändå vet jag inte. Det är svårt att veta va som är rätt o vad som är fel, hur jag ska göra och hur jag inte ska göra. Om jag vill eller om jag inte vill, varför och varför inte. It's hard! Men jag är nog säker på att jag kommer att komma på de bästa svaret någon gång. Kanske inte ikväll eller imorgon eller nästa vecka men jag kommer att komma på det! Och jag tror de är de som blir bäst..

Har bråkat/tjafsat me Simon bara på grund av detta... När jag mår dåligt är det han som de går ut över jag vill inte att de ska vara så men det ÄR något som kommer att ändras. Han vet nu efter nästan 9 månader att jag säger saker som jag egentligen inte menar utan de sägs bara för jag mår dåligt själv... Och han gör det samma mot mig. Men vi älskar varandra ändå och det löser sig oftast.. Han är den ända som kan få fram "Ida smiliet" och de är underbar. Han är den ända killen som jag verkligen älskar. Detta är ÄKTA! Detta är äkta kärlek. Han är den mest underbaraste personen som jag har träffas. Om 5 dagar har vi varit tillsammans i 9 månader.. Lite mer utav dom 3 månaderna har jag spenderat i England. Men vi har fixat detta ändå det visat att de är äkta kärlek i från båda. Alla pojkvänner/flikvänner accepterar inte att den andre åker bort över ett längre tag.. Men jag har tur min fina pojkvänn stöttar mig genom detta och vi har bestämmt oss för att båda ge allt för att få det att funka.. Glad som fan måste jag säga att jag är! Att ha hittat denna fina och mest underbaraste pojkvänn! I love u ♥


2010 10 05

Jaha, tisdag jobbigaste dagen på hela veckan! A slutar sin afterschool club vid 17 och börjar sin tennis vid 17! Streesig dag som jag ogillar. Måste även tilllägga att de är svinkallt att sitta ute på kvällen och glo på hennes tennis.. Men så kan de va, man kan ju inte tycka om alla dagar riiight?

Idag har jag inga sysslor i huset, de är städat o ser fejnt ut ända jag skulle göra är att stryka två av A's tröjor sen inte mycket mer. Så just nu ligger jag fortfarande i sängen och chillar. De är ju skönt me ändå jääävligt booooring.

2010 10 04

Måndag avklarad! Blev kannelbullebak, städning, fika, en stund hemma hos Martina och tillsist plocka upp A i skolan. Vi satt o vänta på busshelvetet i 40 minuter tills jag blev så förbannad på att den inte kom. Bussarna ska ju gå var 7 minut me kom aldrig någon. Så jag sa till a att vi skulle gå hem istället ohja vi var hemma på 25 minuter me buss och allt i vanliga fall tare 35 min att ta bussen från skolan o komma hem. Så var redigt bra me motion ;) hehe tänkte ta o gå till skolan i morgon. (om det inte regnar förstårs)!

Just nu ligger jag och hörpåhäpnad : Jag skypar me Simon ;) haha och ser på one tree hill som är på tvn efter de blire ett avsnitt av life unexpected.

79 dagar kvar ♥

2010 10 03

Helgen är slut. Och jag ligger här i min säng och skypar me Simon, någon som är förvånad? - Neeej skulle väl inte tro de! HAHA

Idag mötte jag upp martina o vi tog tuben in till totally swedish för att handla lite svenskt gott gott! Efter de knalla vi runt där lite tills vi tillslut hamna på Oxford street. Geeeee mig massvis med pengar för hitta en massa plagg som jag ville ha. Underbart. Hitta en klänning som skulle passa perfekT på nyår ! så ge mig den. .. . . .

I veckan blire som de alltid e jobb, och i samma form som de brukar dagarna kommer se lika dana ut som dom alltid gör, inget ändras . . .

Me vi hörs blir tidigt i säng i kväll


2010 10 02

ligger i sängen mår sådär, skulle ju babysitta ikväll, gjorde det i typ 2 timmar ? sen kom hon hem o nu sitter jag här o glor på simon o muff i skype mobbade! hhööh . skulle hellre sitta i samma lägenhet me dom o snacka än att snacka såhär.  sugen på att dra ut ha skojj här i london men icke

imon blire totally swedish me martina ! fejnt

på mitt oysercard födral ståre som i rubriken "home is the most importate place in the world." - jo de håller jag me om, vill hem till mitt nya hem o sitta där ikväll me pöjkarna

2010 10 02

Jahaa, då äre oktober REDAN!!!!! Hösten har ju i vilket fall kommit. Min fråga är ju vart tog september vägen? Tycker att den månaden gick sjukt snabbt? Men så kan de vara, om de fortsätter gå så här snabbt och min nedräkning me 81 dagar kommer nog gå skapligt snabbt då... Tills jag får mysa me världens bästa pojkvänn, underbart. ♥

Lite om igår, blev inget bloggande blev de ju. Mötte upp Moa vid Oxford street runt 8 tiden, knalla in på Primark! Om man ska till Primark på Oxford street ska man ju gå på kvällen inte mycket folk alls o man kunde gå runt utan o ha behövat vässa armbågarna! NICE!! Sen mötte vi upp dom andra tjejerna för att gå äta... Mums! Tog tuben till London bridge för att dra oss till rullskriskostället. Men gick ut lika snabbt som vi kom in..

Idag har jag varit på Primark me A, shiit så glad hon blev när jag sa att hon kunde komma me. Tror inte heller att T hade trott att jag skulle fråga så hon vart lika glad hon, snäll aupair jag är (A). Idag mår jag inte alls bra, hostar o tror jag har feber, blir en lugn hemma kväll me skype o simon♥. Vi hörs nog senare :)

denna låten spelas jämt på min tvKanal, bra som fan, tycKte var dags att lägga upp den påbloggen nu

Nya westlife & backstreet boys? haha

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V0LV_bETEzs?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V0LV_bETEzs?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object><object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V0LV_bETEzs?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V0LV_bETEzs?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

RSS 2.0