fotboll

tisdag och fotboll :D jag taggar tusen! så nu e man fixad och taggat! harpackat väskan blir slagg hos elin efter :D treeevlit :D ARSENAL-WIGAN!  wohoooooo och så äre snö ute och det snöar nu så hoppas inget blir fel och att domavbyter fotbollen vill vi ju inte aså ;;;DDD aja tagga tusen vi hörs!

Dag 07 – Min bästa vän

Jag tycker att denna låten passar in riktig bra. Men byter ut ett ord, ska inte vara "jag" är din bäste vänn. Idag blire "DU" är min bäste vänn ;) Tar och lägger upp lite bilder på min bästa vänn;)


Börjar me min London BFF :D Friiiida hihi hon är ju bara för bra ;;DD gillar henne skarpt asså har mycket roligt tillsammans och hon är en helt underbart bra person :D måååååste bara hålla kontakten när vi kommer hem :D Men det tror jag allt att vi göt hoppas jag :D Pusspådig fridis :D




MADDE!!!
Vad kan man säga om denna galna älskade brud ?! Hon är crayyy och hon är MIN!! Träffades första gången på P&L 08(?), aja va i vilket faall på P&L. Och det roliga va att Per's (halvfarsan) föräldrar är gööör bra polare me hennes föräldrar och asså va en redig gryta ;D haha! Men jag och madde klicka direkt sen. Fick låna halvsyrrans lägenhet en vecka när hon stack till utlandet ;) Och eftersom den var i bx så flyttade Madde me mig in typ hehe. Det var typ första gången vi träffades efter P&L och då fatta jag(vi?) att de klicka redigt bra vännskap mellan oss :D Ohjo sant! nu hare gått ett jäkla tag och fortfarande vänner i vått och tortt <3 Att va me maddi är så jävla roligt man e sig själv och vi har jäävligt roligt! Gjorde många spontana och roliga saket tillsammans älskar våra road tripper ;) saknar dig gumman! som attans att ha någon som man kan prata me och typ berätta allt, lixom över SKYPE är inte
alls samma sak det suger :////  Men snart är jag hemma och då blire vi igen du är bäst hjärtat ! 4ever <3


blades of glory

Hemkommen från Impire War Museum med alex! Och det museumet gillade jag redigt mycket späännande och så ;) 8/10 IDOR får det .. spendera hela 2,5 h där inne om inte mer ;p Nu har vi slängt i oss lite mat och ska snart iväg och utmana livet genom att åka skriskor.. Går nog åt helvete hoppas jag överlever och har alla fingrar kvar på händerna efter ;p har ju inte åkt skrillor sen 8-9?  aja vi hörs sen  tar och slänger upp lite bilder då från dom senaste dagaarna



Dag 06 – Min dag

text saknas
;)

första advent

ja, va kan man säga.. Jag hade en sånn underbart bra lördag igår i mitt london. Jag var borta i 12 timmar, grymt länge? Lämnade huset lite innan 11 för att ta mig in mot Piccadilly för att möta upp Elin.. Vi knalla runt där och så sen gick vi upp Regent street. Hela den vägen var avstängd för bussar och bilar och dom hade byggt upp massvis me annat roligt.. Många barnkörer stod och sjöng. Det var jätte mysigt fick en härligt julkänsla. Gick upp mot Oxford street och även där var det avstängt för bilar. Var grymt mycket folk och härligt.. Vi kriga oss in på disney affären och Primark. Tog sen en  caramel varm choklad på Starbucks. Gick runt där i galet många timmar och hade det väldigt bra.

Sen tog jag bussen från Piccadilly till London Bridge för att möta upp Frida och gå våran promenad längst Thamesen. Och det är något som alla borde göra när det är mörkt var så himla mysigt och fint.. Börja från Tower Bridge och sluta vid Big Ben & London Eye. Sökte på Googel och detta var en promenad på cirka 8 kilometer. Men lätt värt.. När vi gick så kom vi in i en liten mysig julmarknad och det blev en riktig 10 poängare promenad. Avsluta kvällen sen på en resturang på Oxford street redigt gott.  Och var igen hemma vid 23 på kvällen.. En 12 timmars underbart bra dag.Kan bara säga att jag verkligen gillade denna lördagen..

Fick mig att veta att min kärlek till London är redigt stark ;) hehe

btw. fick bilderna från förra helgens fotografering :D

hello


Dag 05 – Vad är kärlek?

går det beskriva kärlek på ett bättre sätt?

Lördag


ser ut att bli en redigt nice dag i mitt lvy london :)) nu piccadilly för att möta upp Elin ;D Efter det blire en kvällspromenad längst river thamesen med frida som sedan av rundas på en fin och god resturang :) Skriver mer ikväll när jag kommer hem


Dag 04 – Det här åt jag i dag

skriva om ad jag åt idag är ju inte direkt intressant? eller jo för en person och det är ju mamma! ahhaah

blev lite frukost/lunch=brunch
scrambled eggs & bacon (bild från googel och min såg mycket godare ut;)


sen baka jag och alex chokladkaka (och det är mina bilder, såå fina och goa dom blev)


till kvällsmat blev det fiskgratäng (googel bild)

oh happy day

simon hade heltklart rätt jag är sprallig och glad idag, egentligen helt utan någon bra anldning.. Men jag har jobbat sen 9 i morse och har alex hela dagen. vi have mycket fun! :D play with barbie, gått på promenad, vart på postoffice, och nu bakar vi kladddiskaka och ska göra milshake till that :D GREEEEAT!  hörs senare

Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma Vickan & Pappa Peter

Mina föräldrar träffades en gång genom gemensamma vänner, tror jag det var....? Okej om jag ska vara ärlig så har jag inget minne av det dom sagt hur dom träffades. Men dom blev tillsammans fick världens sötaste och finaste barn, jo såklart MIG! Ett väldigt fint barn.... (A) Sen när jag var runt 2-3 år så gifte dom sig. Och straxt där efter kom min lille bror Andreas (17år). Och några år efter det en till unge, jo Emelie (14år).

När jag var runt 9  tror jag, så skiljde mamma och pappa sig. Pappa bodde kvar i vårat hus i Sommen med min bror Andreas. Medans jag och Emelie flyttade med mamma in till Tranås. OKej till den jobbiga delen kommer inte skriva mycket alls om detta för det är inget som ni borde bry er om. Jag och pappa tappade kontakten och jag hade en redigt jobbig tid i några år. Hade svårt att komma på bana igen.. Gick hos psykolog kurator och allt va det heter. Men vet inte så mycket mer o skriva om det.. Jag och pappa har fått en mycket bättre kontakt nu genom de senaste åren och allt har blivit bra.. Han bor fortfarande kvar i Sommen med Andreas och våran hund Harry som pappa köpte..

Mamma då, är ju trotsallt mammas flicka... Vi flyttade in till Tranås till en 3a att börja med.. Sen hitta vi en större lägenhet och flytta dit så alla fick ett varsitt rum.. Mamma träffade en ny man Per som hon fortfarande idag är tillsammans med.. Dom har varit det i cirka 10 år nu. Han hade 2 stycken barn Malin (21?) och Zebban  (18).. Just nu bor mamma, per, zebban & emelie hemma i en lägenhet.

Asså lite svårt och säga mer vill faktiskt inte säga allt för mycket om dom så detta får räcka för idag.. imorgon äre  "Det här åt jag i dag" haha får se vad det blir :)

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 02 – Min första kärlek

Jag har 2 stycken som ja tror skulle kunna vara min första kärlek, den som är allra först vet jag faktiskt inte om han va min första kärlek.. Fast ändå vi gick i 7, ok är rätt litet? Var tillsammans i ungefär ett år han hette Chrisse och vi hade kännt varandra hela livet. Men asså kär som attans var jag ju men vi var små och vet inte riktigt alltås. Visst, vi var "kära" i varandra och så. Vi satt ihop ett tag och hade väldigt roligt. Men kan nog ändå inte riktigt sätta fingret på om det är första riktiga kärlek.

Men en som jag defenitivt kan säga att det var kärlek med hetter Mattias. Vi träffades och blev tillsammans i 9an och var tillsammans ända till mitten av 3:e året på gymnasiet.. Träffades genom egentligen en slump, vi var ju inte allt förstora och vårat förhållande hängde med under hela gymnasietiden typ. Hade många fina stunder men ändå en del många jobbiga. I vilket fall så om jag tänker till lite mer så vet jag att Mattias var min första seriösa när vi var lite äldre...

Mitt tredje förhållande som jag är i nu är med min älskade Simon. Grabben som jag verkligen hatade innan vi blev tillsammans, det var verkligen hat som jag hade till den grabben. Han var min granne och jag avskydde att gå för bi han. Men der är glömt nu och jag är gaalet kär i den grabben.. Vi hann vara tillsammans i cirka 4 månader innan jag flyttade till England. Fick höra allt för många gånger "va dum du är tänker du inte på simon?" , "ert förhållande kommer inte hålla" , "ni har inte vart tillsammans tillräckligt länge för att förhållandet håller" och "ida tänk på simon".. Alltså va jag vill säga till er idioter som sa sånna saker till mig är F*CKKKK OFF mitt och Simon's förhållane har hållt nu i mer än 10 månader! Och jag har spenderat 6 av dessa månader i UK.. Så va säger ni nu då?! -Just det så knip käft nästa gång istället! Ok, vi har varit osams, vi har bråkat och haft jobbiga stunder.. Men vadå man kan inte ha ett prickfritt förhållande hallå?! Alla par har jobbiga, dåliga och verkligen sjuka stunder. Sånna stunder då man känner att det vore enklare att göra slut. Men det finns en anledning att vi har kunnat hålla detta distansförhållande. Det är att vi tror på varandra, vi litar på varandra och att vi är så otroligt kära i varandra.  Jag älskar dig min NOOOB. Du är bäst och vill inte vara utan dig Simon.

onsdag.

söthalva av klass MP3A.
Kanske en aning borta, men det är var ju studenten

Har städat köket idag och strykt en hög. Nu har jag nyss satt på en maskin tvätt kändes att det behövdes. Ska fixa lite lunch sen dra mig iväg till bussen som tar mig till Nortcourt Rd, för att där mötta upp några tjejer från alla världens håll. Sen jobb vid 16 idag. En helt OK dag enligt mig. 

Ikväll skriver jag dag två i min lista "min första kärlek" läs ikväll ;) Ciaoo :)

Dag 01 – Om mig

Vem är jag..? Alltså det är faktiskt en ganska svår fråga egentligen, "vem är ida wallin?". Kan börja med att  säga att jag föddes 15 juni 1991Eksjö BB. Redan som liten hade jag blont hår och har det fortfarande idag.


Tills jag fyllde 9 (om man nu är så gammal när man gick i 3:an) bodde jag i Sommen ett litet samhälle i Småland som gränsar till Östergötland.. Men när mamma  & pappa skilde sig så flyttade jag och min lilsyrra med mamma till Tranås. Som jag även "bor" i idag när jag inte bor i London. När jag flyttade till Tranås så började jag i en ny klass på Hubbarpskolan klass 3B hamnade jag i. Kommer inte ihåg så mycket om hur det var. Men åren gick och det var dags att börja 6:e klass och byta över till  Ängarydskolan.. Efter att ha varit en liten tyst tjej som gör sina läxor och allt så snällt på Hubbarpskolan så blev jag tvärtom på Ängarydskolan. Hitta nya vänner som jag höll mig till och ibland gjorde en del jävelskap. Jag säger inte att det var mina vänner som fick mig att börja me det vi gjorde allt tillsammans påverkades dock lite utav dom. Jag hängde mycket med grabbarna i klassen, jag och 2 tjejer till BESA & JENNY. Två stycken brudar som jag verkligen saknar.. Vi latshade runt väldigt mycket och njöt av livet hahah.

1:A året på  gymnasiet vänta och jag valde att lämna lilla staden för att börja plugga media Infokompgymnasiet i Linköping. 3 galna år me nya vänner. Började spendera mycket tid med Sofia och blev många galna fester tillsammans. Henne träffa jag genom min dåvarande pojkvänn M.Green som jag var tillsammans med i nästan 3 år. Vi var ett litet roligt gäng som brukade hittapå saker tillsamman och kan faktisKt säga att jag saknar den tiden. Fann även min bästa vänn Madde fan jag på den tiden!


Efter gymnasiet då? Jo, alla sticker åt varsitt håll och jag uppfyllde min dröm som jag levt på så länge. Genom att flytta till England. Bara några dagar efter jag tagit studenten packade jag ihopp min väska och flög över till England, Norwich.. Fick jobb hos fd fotbollsproffset / nuvarande legenden C.Sutton.  Som aupair/horse groom/ housekeeper och allt det där. Efter lite slit där flyttade jag in till London istället där jag ville vara i från första början i London det var London som var min dröm. Nu när jag tänker tillbaka så gick allt så himmla fort, jag fick en familj på 1 dag efter jag kontaktat argenturen sen så flyttajag över efter lite mindre än en vecka.. Så allt gick väldigt fort, men jag är väldigt glad för att jag tog och gjorde det.. Att få jobba och lira boll med en fotbolls legend är inte alla som får ;) Flyttade sen in till London och hamna i en familj med en tjej på 8 år.. Är däär nu och hon är himma bra har klickat bra mellan oss.. Att lämna Sverige, min pojkvän, vänner och familj var svårt men jag hann egentligen inte känna efter det då utan det blev några dagar efter som jag fickk längtan efter dom. Ett av de bästa besluten jag tagit i hela mitt liv att flytta över hit. Det har inte varit lätt, det har inte blivit som jag tänkt mig i från början men jag har klarat det och löst allt med egna händer och helt ensam... Jag har växt som person och jag har fått reda på vad jag går för även fått ett sånt mycket bättre självförtoede som jag behövde.

Ett av de bästa besluten jag tagit i hela mitt liv. Det har inte varit lätt, det har inte blivit som jag tänkt

listan som finns på alla aupairbloggar finns nu på min med

jag har sätt denna listan på många olika bloggar så nu tänkte även jag själv göra den! egentligen ska det innehålla 30 olika dagar men eftersom att jag är hemma i sverige om redan 27 dagar så har jag tagit bort 3 dagar ur listan, så det blir som en liten adventskalender :) jag börjar med dag 1 senar ikväll när jag babysitter har inte så mycket annat att göra då.  SÅ LÄS BLOGGEN NU IKV! så här ser listan ut:

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – Mina rädslor
Dag 25 – Min favoritplats
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – Ett sista ögonblick

för att förlora vikten som jag har gått upp i UK måste jag..........

och jag börjar med .......... en power walk till martina

woman

vaknade skaligt idag, städat huset och pratat me min fina vänn madde♥ nu blire snart en dusch sen så förmodligen dra sig iväg till eva.. :) sen jöbb 5. och babysitt ikväll.

tisdag: träffa eva, babysitt
onsdag: postoffice, springa och träffa sanne
torsda: streatham och springa
fredag: frida kommer så blir hard rock cafe och oxfordstreet

vargen ylar i nattens skog han vill men Kan inte sova

mormor detta är min önskelista som jag vill ha av dig i julklapp

Jag önskar mig......

♥ att du sjunger "Vargsången" från Ronja Rövardotter
♥ att du sjunger "Vem kan segla för utan vind...."
att du läser "Petter och hans 4 getter" förr mig
♥ och allt detta när jag sover hos dig

aw jag vill vara liten igen och sova hemma hos mormor o morfar. och somna in när mormor sjunger/läser det som står på min önskelista.

something good can work

idag är mulet ute och ser faktiskt rätt så kallt ut, men vadå är ju 22 november så jag ska inte klaga.. vmamman sa igår att det skulle bli jätte kallt nu den kommande veckan och vindarna skulle komma från sverige hållt så kolla jag på aftobladet ser ut som ni ska få snö hemma i svea rike.

idag har jag städat och sätt film imorgon ska jag ta mig ner till nortcortroad är planen :) hämtar upp alex 17 idag sååå seenis blire.

sunday

söndag.......... och helgen har varit bra, första helgen som jag har kvar så mycket pengar som jag har :D Men det betyder inte att min helg varit tråååkig! utan tvärtom ;) haft en redigt bra helg i mitt underbara london♥. igår så vare ju fotografering med frida och det var grymt. Make-up fick vi av bland londons bästa make-up artiser och fotograferade blev vi om ingen mindre än italenska vogue fotografen ! hon var en toppen fotograf och har fotograferat dom i Harry Potter filmerna, Star Wars filmerna och min älsklings serie Vampire Diaries. hur coolt är inte det.....jo.....rätt så coolt iaf! bilderna blev galet bra i vilket fall helt crazy fatta inte att det var jag på en del :) haha! men bilderna får vi på fredag eller veckan efter och som jag längtar. ska bli riktigt roligt och få se dom igen. var riktigt svårt att välja ut bilderna som jag ville ha utav så många som togs! men lyckades tillsist välja ut några som var det lilla extra. efter så passa vi på att gå till King's cross station eftersom att det var  så nära, gick in där för att ta kort när vi posade snygga framför Harry potter väggen! den spelades ju in där :) så jag & frida springer in i väggen me en vägn (sitter redan inmurad) platform 9 3/4 bilder finns på fb

På kvällen var det en planerad utgång me frida + 2 till. men efter en låånga dag som modell ;) haha! så var vi rätt trött och komma hem 8 på kvällen äta sen dra ut igen var vi inte alls så pigga på så blev istället tjockis kväll. och det var inte helt fel alls :) ben & jerrys, chips, godis och coca cola(diet=1 kalori. fast iofs gör inte så stor roll för blev lite mycket andra kalorier) och 2 bra filmer. Började med en solklar 10 "Love Actually" hur bra är inte den, helt underbar!?  Sen blev det "Eat, Pray, Love" med Julia Roberts, det var en feel good movie men den hamnar verkligen inte på min top 10 lista.

Idag så har jag tagit det lugnt dratt på mig något skit i ögat elr mina linser.. skavde till som fan hela dagen igår och idag har jag inte kunnat öppna ögat men det blir nog bättre. hade planer för att dra in till svenska K:A för julmarknad, men eftersom jag såg ut som jag gjorde me mitt öga så blev det hemma istället. jag och frida gjorde oss en engelsk frukost i morse mums på den! Bacon, scrumbel (stavning)ägg, soft bröd , nutella och juice redigt gott.

Avslutar med att säga att helgen har varit redigt bra och jag är så glad att jag tagit chansen att åka/bo i underbara London. ♥



Dancing On My Own

fffff- som i FREDAG!!! hhhhh- som i HELG!!! idag har jag gjort lite allt möjligt, börjar me tidig uppgång runt 9.. 2 timmars städning HELA huset.. sen bare av mot croydon för Kinabuffe med frida :) hem ett tag innan jag fick rycK efter jag vart hemma i 10 min så hade jag tråKit trog iväg till alex skola, på förhoppningar att få träffa Mark. men tyvärr va han inte där och fick tanken att han & gruppen sKulle sjung på ngt event idag & rätt! nu samtidigt som jag suttit o fixas naglarna inför morgondagen har jag på tv och ja där är han och TAKE THAT och sjunger på en barngala ikväll.. aja tillbaka va jag gjort idag. efter upphämtningen så åKte vi hem. jag och alex spela spel, lekte och såg film. mysigt! men sen helt plötsligt bara sådär så blev hon Kramig börja gråta säger att hon älskar mig och vill inte lämna mig.. asså åhhhh sötan då!

När jag slutat så börja jag bestämma outfit för morgondagen FOTOGRAFERING står på schemat! yeh me frida ska bli riKtigt roligt! få bli ompysslade och fixade av londons bästa make-up artister , wuiwuiuiu ! gillar skarpt :)

hörs imon efter fotograferingen! sen blire utgång i piccadilly me frida+ vänn .:)

losing my way

Alexandra är i badet  och sjunger jag sitter brevid och jag med! Take that & the wanted låtar ;) Hennes favorit pojkband, kan ju inte göra mer än att hålla med :)) Karioke i badkaret är fint

För övrig har jag klippt av mig mittt långa hår, men det behövdes slitet som fan.. Men nu är det helt underbart fint och inte slitet UTAN riktigt fräsht! Gillar fräsht hår till lördag :)


feel it

SKULLE GE SÅ MYCKET FÖR DETTA JUST NU!

blir lite bilder på mina fina sakningar; min saknade Lillan, Grevinnan & Mauritza



älskar dig vännen

Take That - The Flood
Nya grymma låt !

arsenal - wigan

Yes!!!!! Biljetter bokade till matchen mellan arsenal - wigan! Skrev ju här om dagen att jag skulle, men hade inte bokat biljett då men har det nu :) 22 pund = 220 kr så jäkla bra pris för en bra match! Ok, bakom priset ligget ju en andledning varför det är så billigt ; Det är inte premier leuge utan det är bara en cup.. MEN vad fan jag dör inte pgr av det lixom.. Det är ju lixom en stor match ändå mellan 2 taggade lag! Blir en grym upplevelse.

Barnvakt hela dagen igår, hade roligt tid tillsammans jag och monstret♥ :) hihi söt ! OK idag har jag typ tagit lugnt städat huset sen tagit en powerwalk. Grymt skönt :))

Imorgon blir städa lite till sen lunch hos Sanne innan vi plockar upp barnen :)

xoxo ♥


rule the world

haft en bra dag  i croydon me frida :) rikigt bra shopping där äre :) gillar jag :))))) men är inte alls författig nu elr mer pengar än va jag brukar ha , haha! men vet inte va jag ska skriva mer? men kan ju skriva upp som jag bara längtar / tycker om / bara gillar haha allstå bra saker lite olika!

Saker som ja ser fram emot asså :D
börjar väl säga att;


20 november
blire modellfotografering (eller vad det heter) Frida vann en tävling och är gullig o bjuder med mig :) Så ska bli fixade av London's bästa Make-up artister ;)

9 december
blire musikal med Frida

30 november
blire fotboll!!! ÄNTLIGEN!!!!!! :D Blir att se me Sara ska på matchen arsenal - wigan ;) Inget lag som jag är direkt höjdar supporter av men lixom det är engelskfotbollsmatch och Arsenal är ju jävligt bra på planen oftast;)

→ Ska på Mamma Mia musikalen med A och T

♣ Fick reda på att Frida's vpappa är så snäll och skickar hem grejer till svea rike åt mig så sliipper jag betala! Himmla snällt asså :D


Ser ju fint som fan ut och då har jag inte fått me allt hihi !

weekend has come

Helgen är här, veckorna går grymt fort och dagarna bara rinner  i väg. Idag blev det tidig uppgång för att göra något vettigt med dagen. Gick upp vid 8 och satt därefter på en buss vid 9. 109 towards Croydon! Yes Croydon och Frida blev det idag! Mötte upp henne och tog tram till IKEA. Lunch meetballs & chips! Sen blev det shopen och köpte skummtomtar & julmust & peppakaksdeg som jag o Alex ska baka på fredag när jag babysitter:)) Haft en trevlig och härlig dag i Croydon. Hemkommen nyligen och väntar på att Alex ska komma så jag börjar jobba! :)

Kan bli en bra helg tror jag inget speciellt direkt me har good feelings!
Idag; halva dan borta. Så jobba och babysitta!
Imon; Babysitta på morgonen sen Croydon och Frida, shopping inför jul och nästa helg! Sen bio facebook-filmen blire!
Söndag; Babysitt all day looong

Ser ut som vara mycket babysitt men är inte så farligt asså ;) jag babysitter inte ofta alls så detta blir great :D

hörs senare! ;) ps: idag på ett otroligt bra humör :D gaaaalet :D

shoot shoot shoot a hole in my heart

Sorry hade tänkt att skriva ett bra och härligt blogginlägg.. Men precis ändrat mig. Det var något som ändrade mig och jag säger GOD NATT


Just a small town girl Livin' in a London world

London vädret är skummt ;) men underbart!
ena stunden as regnar det andra klar blå himmel! Det tar vi en power walk på tycker jag :)

With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

inget igår, Så tar allt i ett nu, igår så begav jag mig upp tidigt på morgonen för att åka hem till Eva och träffa henne och alla andra aupair tjejer för en brunch och samtidigt kolla på harry potter ! uppdatera minet lite, så ska se alla filmerna inför premiären som jag ska gå och kolla på med moa och några andra london norrar.. Själv är man ju en söder inne i hjärtat oavsätt vad;) haha! Men blir mys, okej tbx till igår harry potter sen hem och fixa huset sen så kom A hem jag behövde inte hämta henne igår.

Idag så har jag tagit det lite chill, städat huset och även mitt rum! Sen sätt lite gossip girl, innan det blev dags för en powerwalk till alex skola, hurtig jag blivit... Hem, mat, läxa och allt det vanliga.. Lekte även lite me barbie idag med rooooligt , som barn på nytt när barbie dockan kommer fram.. höhö!  Men fårla räcka för idag va? ;O
Imon blire massa handyman i huset så ska göra mina sysslor i huset snabbt sen sticka iväg här ifrån orkkkkar så inte med dom. Så blir o möta upp Sophia någonstans för en varm choklad :)


Ajjuuuuste idag har jag och simonbaby 10 månader tillsammans. lite roligt o säga tillsammans när jag har vart i london 6 utav dom månaderna, så hahah äre bara 4 månader tillsammans vi har?  höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö♥ ! Men älsKar min simon ändå ;)


Kan du måla allt med färger i en vind?

Dagen har varit bra! Lite slapp efter en galet bra helg. :) Men blev en power walk till A's skola förrut så lite motion. Härligt!  Och vet ni va jag såg? En pojk på cirka 10 år blev på körd av en bil, shiit asså jag var ungefär 3 meter ifrån han bara .. Var ju lite så där skakis efteråt asså, men han klara sig faktiskt bra han hade turen på sin sida idag kan man säga för kunde gått mycket värre. Ahhhja!

Men kan inte skriva så mycket mer, för ska se på Pocahontas nu! Har kommit in i någon disneysjukan. Igår SKÖNHETEN & ODJURET, idag Pocahontas i morgon funderar jag på Askungen eller Snövit. Men är sånt som märks i morgon;)


Beauty and the Beast.


Hade helt och hållet glömt bort vilken vacker♥ och bra film Beauty and the Beast är! Men den är ju oh finast, så kärlek till den filmen! Så mycket kärlek och vacket i den


your love is my drug

Helt galen och så bra helg! Alltså en redigt 10:e poängare. Fredag vet ni ju redan lite om vad som hände blev ju fyverkerier och hela köret.. Sen pub med Sophia..

Lördag blev det tidigt upp för att möta upp min favorit Frida i Streatham, där tog vi bussen till Camden town.  Tog inte alls så lång tid, typ bara 10 min längre än vad det gjorde med tuben och detta är billigare med :) Väl där så var det mycket bra väder perfekt för att gå runt där. Alltid lika roligt att gå runt där.. Köpte på oss lite fynd med blev ett skydd till min mobil blir att ta bild i morgon och lägga upp för det måste jag visa! Sen en trekvarts Guns N' Roses tröja så fin och så skön verkligen nöjd över den. Sen julklappar till några bra och födelsedags present till min kusin. Vi käka atiatisk (stavas?) mat och var redigt gott! Sen även frukt doppat i choklad. Begav oss efter det hem till mig för o lämna lite grejer och hämta lite, sen ta bussen till Croydon och tramet hem till Frida för fix och trix.

Sen bare av utåt i Croydon och kan säga att detta var min bästa ute kväll här i London. Shiiit så jag skratta och hur roligt vi hade. Glada och fulla blev vi :) Träffade några killar där, och det var så skönt för dom försökte inte ens ragga eller hålla på utan dom hade flickvänn och både Frida & jag har ju pojkvänn. Vi bara satt där och hade allmänt trevligt tillsammans! Dom bjöd och vi drack :) Underbart, men så skönt att dom kunde bjuda och inte alls bli sura för vi hade pojkvänn. Sånt gillas! Haahah Frida's & mina citat igår var ju en redig höjdare asså "My fb is not like your fb" och "To talk to another person in Sweden you need to be really drunk" och "I gonna get married a old man and then kill him" haha bara några av våra härliga! Hemma sent, och inte lättaste! Usch nej, asså om man kör taxi ska man väl fan veta gatorna om inte(?) - SKAFFA GPS, OCH BE FAN INTE KUNDEN SÄGA VÄGEN!!!!!! Annars var dagen hur bra som hellst!

Söndag har jag haft en redig hangover me inte klaga jag för det jag och A stack till simhallen jag skulle simma i en timme för lite motion och lite hjälp på traven neråt ;) Härligt härligt. Har iaf haft en redigt bra helg! Bilder från helgen blire imorgon någon gång.
"My fb is not like your fb" och "To talk to another person in Sweden you need to be really drunk" och "I gonna get married a old man and then kill him"

"Remember, remember the Fifth of November

The Gunpowder Treason and Plot,

I know of no reason

Why the Gunpowder Treason

Should ever be forgot."


Hemma efter en mycket härlig och bra fredag kväll! Blev ju att jag och Alex stack till firandet, inte hade jag föreställt mig att det skulle vara så stort som det var och inte trode jag att de skulle vara flera hundra/tusen(?) personer där. Grejen är att det var ju helt galet mycket folk, och jo fyverkerierna var bättre än R's 21års party! Haha detta var grymt dom typ hade valt ut hur dom skulle smälla fyverkerierna till vilken musik allt var så planerat! Tufft. Jag filmade och tog kort så blir att jag lägger upp bilderna imon på bloggen och på fb, me lägger nog även upp en film på fb me så där får ni se. Efter det så gick jag och Sophia till en pub och drack Pimm's och jordgubbs öl! Ända gången jag dricker öl ;) Haha, sen så blev det åka hem :) Och nu är jag här skypat me Frida och just nu Simonbabe. Mysigt ! 2 härliga människor ;) Helgen är fullspäckad me roligheter, imon Camden och på kvällen utgång i Croydon allt me Frida :) Sen söndag blire badhuset me Alex! Spännande;) Me försker me bloggis imon annars hörs vi på söndag ! Cioaa

Guy Fireworks night

Idag äre 5 November en redigt speciell dag här i England. Men det har la ni ingen aning om vad det är för dag ni där hemma i Sverige ;)? Iallafall, today is it Guy Fawks night! Man har firat det i många år nu, för att det var en som försökte att bränna ner House of Parliament men han lyckades inte så därför är det en står högtidsdag här. Firas me massa fyverkerier och så. Jag ska fira detta på monstret's skola som har något firande. Så det ska bli riktigt mysigt :) Efter det så blire att ta en Pimm's eller 2 på någon mysig pub me Sophia, Veronika och maybe Sanne. Sen blire inte så sent, så blire SKYPE me Darlingen♥. För i morgon blire upp tidigt för att åka till Camden med Frida sen utgång i Croydon efter det. Idag blev det inte någon jogging runda bestämde mig för att ta en power walk istället till monstret's skola. Så hörs senare antagligen innan jag drar ikväll eller när jag kommit hem!

Slänger upp en bild me lite fyverkeriger ifrån Rowan's 21 års fest! Chansar på att kvällen inte komma inärheten av hur bra fyverkerierna var på hans 21års fest! Galet bra då MAFFIGT!


Nothing Compares 2 U

GRYMT GRYMT GRYMT NÖFF NÖFF! Eller något i den stilen börjar vi la inlägget med! Härlig dag detta måste jag säga en helt underbar dag, höst i London innebär 17 grader , blå himmel sol, gå utan jacka och bara leva! jag älskart och jag är in love! Börja dagen me en joggingtur;) Sen drog jag till Clapham Junction mötte först upp Martina sen så kom Sophia en tjej från Nya Zeeland! Cooolt!  Träffa henne genom att vi har ungarna på samma skola:) Trevlig tjej! Så var och spenderade några timmar i Junction:) Sen så hängde jag me Sophia hem till henne en snabbis sen så gick vi till skolan för att plocka upp dom små liven ;) Tog busen me monstret hem och så gjorde vi läxor åt, bad, och lekte me barbie även så skypa vi me mamma /emelie och sen simon! Hahha monstret är ett litet charmtroll allt ;) Just de har börjat kalla henne monstret för att retas lite me henne hahaha, me hon tar inte illa upp hon bara skrattar! Monstret kallar jag henne för att hon är tvärtom vad ett monster är! Hahah, aja nog om det hon är söt iaf :)

Sen fick jag ett text av Friiiida :D och hon gjorde mig inte lite glad hihihi GE MIG 20 NOVEMBER! tänker inte säga va det handlar om det får ni veta längre fram hihihi hemlis ett tag :D

Fick ett ryck och bara ville lyssna på denna underbara låt , så slänger upp den på bloggen me :)

torsdag 4:de november 2010

Inget blogg igår, snyft.. ne vars hade fullt upp. springrunda i parken, sen lunch me M & J. Var längesen som man träffa på dom , så det var trevligt... Sen hem städa och sen blev det hämta A och så bra dag det var igår för henne och mig, hade jätte roligt tsm. SKÖNT! Me nu äre dags ta på sig springskorna o dra ut igen! Sen blire Junction me M & S. Och ikväll babysitter jag åt en annan familj.

KärleK är ett brev sKicKAt tusen gånger

Rätt soft dag asså! Skrev  ju rätt mycket om va som hände under dagen i förra inlägget. Så tar nog inte upp det nu skulle jag tro.  Just nu ligger jag i sängen kollar på Vänner och ska snart sätta på ett avsnitt VD. :) Hörs i morgon efter min jogging runda. Och föresen äre tube strike 3 gången på typ 2 månader?

(tuffa tjejer på studenten)

tisdag


Idag vakna jag tidigt runt 7.30 tiden fixar mig och så sen 8.20 vare dags att åka till skolan för att se på A's teater. Awww så duktiga dom små liven var! Grymma ungar ;)! Mötte även på M.Owen idag igen. Hahah först ser jag honom komma springandes i basker och stilig med en barnvagn med barn i och sen ett barn i handen! Lite sen Owen?;) Haha, ruuligt! Sen blev det teater dags o som jag sa så var det bra :)

Efter det GICK jag ner till tooting broadway, började lite smått och köpa julklappar. Och nu har jag nyss kommit hem. Har vart ute ett tag och det var faktiskt skönt att gå upp tidigt idag. Så blir det imorgon med fast då blire att ta en JOGGING runda i parken, sen får man se va som händer skulle nog möta upp Sanne. Nu äre dags för lunch, kycklingsallad får det allt bli! Sen äre väl inte långt kvar tills man ska iväg o hämta A..

Have figure out that love is not always enough

you need nearness also ♥

Tenth Avenue North – By Your Side

You're Gonna Need Someone On Your Side

NOVEMBER!!! Vart har alla månader tagit vägen? shiiit, så snabbt det går, nästa månad äre december :/ . Nu tror jag allt att tiden rullar på lite allt för fort, i jalla fall nu senaste tiden tycker jag. Men iaf, idag har jag haft besök här av Eva vi lagade pannkakor. Mycket smaskigt. Sen så blev det att vi tog bussen ner till Tooting Brooadway. Knalla runt där i butiker tills vi kom upp till tooting bec. Tog en buss till A's skola var ju dags för jobb- måndag, ny vecka och jobb! Härligt kan jag säga har saknat det lite me att få plocka upp henne i skolan ta henne hem, laga mat, läxor, bad och sen läserhon för mig i sängen. Mysigt! Ohh och idag var hon även sååå sööt, när jag va inne på mitt rum kommer hon in och säger:

"Ida, tomorrow we will play our theater in school and I was wondering if you want to come and watch. Because I would like that please."

Hon avslutar sen med att säga "Jag älskar dig" svenska!!!!!!! Ohhh så gulligt, tår ögd hon är som en extra lillasyrra och klart jag ska upp och se på hennes teater imon
. Kan man säga nej till sånn söt unge? Nopp imon ska jag allt titta på henne, fast det är 9 på morgonen så jag måste gå upp halv 8. Men skönt att ta sig upp lite tidigt :) Sen så blire nog möta upp tjejerna skulle jag tro efter det :)



RSS 2.0