I M O N . F L Y T T A R . J A G .

FLYTT

Yes! då är det imon som jag vid den här tiden står i London på Stansted flygplats och väntar på min buss som går om en timme. Kanske har jag tagit något att käka vid den här tiden eller kanske sitter jag och glor på alla engelskmänn? Det lär jag se imon hur det blir med det.  Just nu idag har jag packar färdigt min resväska som nu väger 17.3 kg. Men har mitt handbagage att packa med..  Idag vaknade jag tidigt för att packa sedan sticka ut en sista sväng på stan med mamma, blev en liten ny mmobiltelefon för 300kr, måste ju ha en extra eftersom jag ska köpa ett nytt kontantkort när jag är det med engelskt nummer på.. Sen köpte jag lite andra nödvändiga saker..

Nu så ska jag städa mitt rum så de är snyggt när jag lämnar det, sen ta en dusch o fixa lite till..Umgås med mamma♥. Sen ikväll kommer mormor hit och Simon så ska vi käka lite gott, min favvoorätt Kyckling i bearnäsås och brunsås i ugn med potatisbollar.. Mums... Sen bara spendera den sista tiden med dom innan jag sticker.. Kanske skriver ett till inlägg innan jag lägger mig ikväll..  Men nu måste jag greja vidare..

packa väska

packa väskan

Packar min resväska just nu, den stora väger just nu 11.4 det betyder att jag kan knöka ner ännu lite mer saker i den.. Men det får bli mina ridkläder. Jag har ju inte packat ner dom än och det lär ju väga lite mer med. Men väskan får högst väga 20 kg. Och mitt handbagage 10 kg, i handbagaget får det bli min splitternya dator och lite andra nödvändigheter. Sen när vintern börjar närma sig får väl mamma ta och skicka kläder till mig.

Det börja pirra i kroppen nu, ooch det är war in my tummy av nervösitet. Håller på att skita på mig och mår skit men de är la sånt som släpper sen..

Ikväll blir det att dra till boxholm umgås med Madde, Ettan, Sofie och Robin.. Ska faktiskt försöka få med mig min Simon också :) Blir lite Singstar och chill dricka ikväll :) Nice

Men bäst att fortsätta packa nu, höres chiao..

du är söt

Med mina favorit pojkar

Idag har jag varit i Jönköping med Simon&Petter. Vi åkte till badhuset där och spenderade nästan hela dagen där, sen blev det även donken. När vi ändå va i jkpg passa vi på att åka till media market eller vad det heter. Där köpte jag mig en ny dator :) en mini pc fick det bli och den är nice! Tänkte att jag behöver ju ha med mig en nu när jag flyttar och den jag har är så stor sen väger den för mycket och då är en liten bättre.. Så den är jag nöjd med.

Min lista på saker att göra har minskat, har bokat min buss biljett till Norwich idag, blir ju buss från Stansted till Norwich där "min" familj hämtar upp mig. Just nu har jag bara att:
  • Hämta mina halvårspaket på linser
  • Ringa tele2
  • Tandläkaren
  • & kanske rätt mycket mer..
I morgon blir det att dra till tandläkaren sen åka till Boxholm och träffa Madde, blir att dra o bada. Sen blir det måndagsklubben i motala på kvällen.. Soft.

Men nu ska jag knalla över till Simon, sova där i natt..

Midsommar

Midsommar

Blev att vara ute hos mormor&morfar, med familjen, kusiner och släkt även min älskling Simon hängde med ut dit. Kändes som att jag gjorde rätt att valde att åka ut dit och spendera min midsommar med dom innan jag flyttar.. Inte alls många dagar kvar nu, kan de kanske vara 5 dagar.. Iallefall där ute så börja vi me lite fika, snackade lite och sen blev de sill&sånt som hör till midsommar.. Och även efter de så blev det grillat sen marängswisch(stavningen inte helt rätt). Imellan allt hade vi lite lekar som 5-kamp sen en lek som vi brukar köra varje midsommarafton inte för jag vet va den heter men aja. Det var iaf en trevlig dag/kväll..

Idag så blir det att ta det lugnt, ska väl vara fyllechaffis åt mamma&per senare ikväll. Men annars blir det inte att göra så mycket spendera min kväll med Simon, kanske börja kolla igenom vad som ska packas med till England.. Vad vet jag.. Ska iaf njuta av den tiden som jag har kvar här, kommer ju faktiskt att sakna hem.. Men det är ju sånt som kommer att höra till.

Men nu blirdet att dra på en film, kanske snyfta lite till sen somna gott ett tag :)




9 dagar

Allt gick jävligt snabbt!

I förrgår mailade jag min au pair förening, snackade med henne i telefonen och så. Hon sa att de fanns en familj som verkade bra för mig. Dom skulle va trevliga och så. Dagen efter ringer mamman i den familjen till mig, vi pratar länge och hon frågar lite om mig. Sen gör vi ett uppehåll och efter 15 minuter ringer hon tillbaka och säger att dom gärna skulle vilja att jag kommer dit på provanställning i 2 veckor.  Så woooops helt plötsligt fick jag en familj, nu ska jag flytta dit den 1 juli. Allting gick väldigt snabbt, men kanske bra det hinner ju inte gå o spänna mig så länge då? Nu är de ju trotsallt om 9 dagar bara.

Aja idag så ringde dom till mig igen och frågade när jag skulle beställa min flygbiljett, så hmm den ska jag beställa snart när mamma har kommit hem!  En dröm blir till verklighet.

Jag kände att de kanske var bra att skaffa mig en blogg nu när jag ska iväg så ni vet vad som kommer hända där bort :) Så här är den! Min au pair blogg :)



RSS 2.0